Én autóm

Skodálatos 120L

Képek

Gergő120L kocsijának bemutatása

Haliho
Az autó története 1987. májusában kezdődött amikor is nagypapám elhozta a Merkurtól, azóta is Ő az egyetlen tulaja az autónak. Mindig is érdekeltek az autók, és amint elértem a pedálokat rögtön vezetem. Genetikailag bevoltam oltva benzinnel. Azt hiszem elmondhatom hogy autók között nőttem fel.

Cimkék: 

Bözske 120L

Képek

terko kocsijának bemutatása

Az autónk egy 1983as Skoda 120L Bözske névre hallgat. Még a szép krómlökhárítóval szerelve. Gyári szív mozgatja a kicsi kocsit (38KW/52LE) és 4 sebességes váltóval van szerelve. Én és a barátaim közösen vettük, egy idős úrtól 83 000 km-rel. Nagyon keveset és megkímélve használták, telekre jártak vele nyár elején és csak nyár végén jöttek vele haza.

Cimkék: 

csab89 Favo :P

Képek

csab89 kocsijának bemutatása

Na akkor álljunk neki...
A kis verda születésnapja 1990. december, gondolom Cseh-Szlovákia laugh
Én tavaly december elsején vásároltam és sosem felejtem, hogy elég nehézkesen jutottam el hozzá,mondhatom csak a szerencsémnek köszönhetem, de nagyon örültem neki, hogy rátaláltam egy Nagykanizsai tesco parkolóba...

Cimkék: 

Gyöngyszemem

Képek

Sztanki kocsijának bemutatása

Ez 1 1999.11. havi 1.3-as lx mpi 45kw-s kis 'rakéta'.
már kezd korosodni és ez kezd előjönni rajta, pedig karbantartom rendesen.
Szegénykémnek volt 1 csuf balesete, 1 magas járdasziget eléugrott és a jobb első felfüggesztést és a váltótartó bakot tönkrevágta és cserélnem kellett..! Sajna!

Cimkék: 

skoda 136 gls

Képek

Hajas130 kocsijának bemutatása

A moci favorit lekönyitve fábia hengerfejjel dupla dellorto alfa julietta a donor. stb kemény futómü plusz ültetés belsökárpit teljes csere uj fény két éve,rendörséget megjárta oda visza három honapig le volt foglalva +két év felfügg. Aztán kpm vizsga!!!!!

Cimkék: 

Imádott Octaviam

Képek

maarki kocsijának bemutatása

2006. Decemberében vásároltam az autómat. Akkoriban minden autótípust megnéztem a pénzemhez mérten. Sok helyen jártam és sok autót szemügyre vettem, míg nem édesapám tanácsára benéztem a Skodába. Megkérdeztem az eladót az én bukszámhoz mérve milyen típust ajánlana.

Cimkék: 

skoda felicia pickup golf 4 caddy

Képek

firiszvr6 kocsijának bemutatása

hát az én autóm eredetileg 2000 ben készült valószinű nem erre a célra készitették mind amire én használom.A verda egy felicia pickup 1,3,i Gyakorlatilag teljessen szétt lett szedve és ujjá épitve ami 2,5 évig tartott annyit lehetne irnihogy nem férne ki de nagy vonalakban annyit hogy...

Cimkék: