A Prérifarkas

Képek

wille kocsijának bemutatása

Az autó: Egy 2000 évjáratú 1.3 MPI 50Kw/68Le. Hozzám már 3 évesen került (szeretett,imádott Trabimat cseréltem le), teljesen gyári állapotban. A Kilóméteróra 45.000-et mutatott, azóta ez a szám 105.000 lett. Kerekek: Először a gyári kerekekre téli gumit vettem, nyárra pedig a gyári méretnek megfelelő alufelni volt rajta. Ez a méret most 15' Et 27-tel ami egy kicsit kilóg de így szép,és jelenleg 185/55 Falken gumikon gurulok. Azért nem 195/50 mert olyan áron sikerült hozzájutnom a gumikhoz (7000/db), hogy vétek lett volna nem megvenni. A fehér szín egy kicsit kényes, de hetente kétszer takarítom őket, így nem ég beléjük a fékpor, és mindíg szépek.

Karosszéria: A vétel után szinte az első út a fóliáshoz vezetett. Nélkülözhetetlen, bár az első ajtókon világosabb árnyalat van a vizsga és a rendőrők miatt. Az első rácsokat Én csináltam, túl drágának találtam a jel nélküli kivitelt. Az sem elhanyagolható szempont, hogy szerintem a krómkeret kiemeli az autó elejét. A szemöldök a beömlő és a kilincseken lévő krómhatású műanyag a Milotech-től van. A hátsó szárny egy másik Feliciás tulajdona volt. Sikerült vennem egy tetőablakot is, az még a fotókon nincs rajta. Terveztem még spoilerek vásárlását is de az anyagi háttér még nem biztosított. A prérifarkas portréja került oldalra a becses neve pedig a hátsó szélvédőre.

Motor: Addig amíg jól muzsikál nem nagyon szeretnék hozzányúlni. A hátsó dob egy sportdobra és végre lett cserélve, és már a katalizátor is a múltté. Egy toronymerevítő majd a nyáron belekerül, és ennyi.

Belső: Az ülésekre csináltattam huzatokat amik szebben mutatnak mint a gyári, és mint amiket készen lehet kapni egy kaptafára gyártva. A csomagtartóban egy mélyláda és egy erősítő kapott helyet. Az első ajtóba lévő gyári hangszóró helyére erősebb került, a kalaptartóba pedig 2db ovál lett bevágva. A magnó egy Hyundai. Azért nem valami nagy márka mert ez mindent lejátszik gondolkodás nélkül+ usb-n és Sd kártyán is hallgathatok rajta zenét. Cd mostanában nem is kerül bele.

Összegezve: Az autó idáig kitűnően teljesített. Megjártuk vele Olaszországot, a fenekünk meg se érezte. Kisebb hibáktól eltekintve nem volt vele gond. Költözésnél annyi mindent hordtunk vele, hogy már Én sajnáltam szegényt. Úgy érzem egy jópár évig még meglessz, és sok szép helyre fog elvinni.

Cimkék: