Škodaklub.com - Klublevelek

Škodaklub.com - Klublevelek

Klublevél 2018

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

Egyesületünk idei első körlevelében sok mindenről szót ejtünk:

 • együttműködések

 • új klubmatricák

 • kiállítások (Oldtimer Show, AMTS)

 • Skoda találkozók

 • kedvezményes biztosítás és tagdíj

Együttműködések

Több éve tartó sikeres együttműködésünket tovább folytatjuk, a Skoda Schiller-el, hogy a Skoda márkát közösen erősítsük. A Skoda Schiller munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre a szolgáltatások széles palettáján és segítségükkel bárki megismerheti a márka legújabb modelljeit és az aktuális akciókat.

Továbbra is együttműködünk a Skoda Magazinnal és egyéb klubokkal, facebook csoportokkal.

Továbbra is jelen vagyunk a MAVAMSZ tagszervezetei között, segítünk az OT és FIVA minősítésekben tagjainknak.

Ajándék tárgyainkat és szóróanyagainkat a Trendi Ajándék csapata készíti

Új klubmatricák

Múlt év végén meghirdetett klubmatrica pályázatunkra több terv is érkezett, végül közkívánatra két győztest hirdettünk és elfogadjuk hivatalos klub matricának a képen szereplőket. Aki szeretne, a tervezőknél lehet érdeklődni – rendelni.

az első helyezett: Madarász Gábor +36 70 984 69 71 madaraszkreativ@gmail.com

a második helyezett Péter Szvatek – skodamatrica@gmail.com - Név, cím, darabszám, telefonszám feltűntetését kéri a rendelésnél.

Kiállítások:

AMTS Március 23-25 között ismét klubstanddal képviseljük magunkat az AMTS Classic pavilonjában, mint Mavamsz tagszervezet - a klubstandon kiállítandó autók ennek megfelelően legalább 20 éveseknek kell lenniük, előreláthatólag 5-6 autónyi helyet kapunk, az idei évben Polgár Tamás segít a koordinálásban. Egyéni kiállítóként is lehet az AMTS –re jelentkezni, fiatalabb autóval is, közvetlenül a szervezőknél, erről az AMTS tud bővebb információt adni.

Oldtimer Show - április 13-15 között a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Kiállítónak a rendezvényre az alábbi módon lehet jelentkezni: Tulajdonos vagy restaurátor neve, elérhetősége, a benevezni kívánt jármű típusa, évjárata és 2-3 fotó a járműről, melyet e-mailben kell elküldeni ide: info@oldtimershow.hu Jelentkezési határidő: 2018. 03. 15. Egyéb info: oldtimershow.hu

Skoda találkozók

A Skoda Klub Egyesület által szervezett idei programok – minden programnak külön facebookos eseménye is van-lesz, melyeket folyamatosan frissítünk.

 • Keszhthely – Skoda Klub baráti-családi hétvége - július 6-8

 • Lakitelek – Tőserdő – NST (Nemzetközi Skoda Találkozó)- augusztus 17-20

Egyéb – társklubok által szervezett események, melyekre meghívást kaptunk:

 • Eger - Egri Skoda coupe és régi Skoda találkozó – május 18-20

 • Kamocsa – Szlovákia III. Nemzetközi Skoda Találkozó Kamocsán - június 29-június 1

 • Siófok – Hungarian Octavia Klub IV. Nagytalálkozó – június 23

 • Erdély – Románia – II. Skoda Transylvania Fest – július 20-22

Biztosítás – tagdíj fizetés

Továbbra is van lehetőség 25 éves kort betöltött járművek kedvezményes díjú kgfb. biztosítására egyesületünkön keresztül, érdeklődni, referensünknél- Ráczkevi Kingánál lehet a 20-807-8822-es telefonszámon.

Idei évben komolyabban és gyakrabban kell tennünk a tagdíj igazolásokat a biztosítási partnereink felé és lejárati idő előtt 60 nappal igazolni a tagsági viszonyokat. Akinek nincs rendezve a tagdíja, kérjük sürgősen pótolja!


A Škoda Karoq megérkezett!
Próbálja ki márkakereskedésünkben!

A ŠKODA Karoq egy vadonatúj kompakt SUV modell. A cseh kristály ihlette elegáns vonalakkal kidolgozott, tökéletesre csiszolt új SUV modellünk mindenkinek elnyeri a tetszését!

A Karoq modellt felszereltük a ŠKODA CONNECT rendszerrel, mely kaput nyit a határtalan kommunikációs lehetőségek világába. Többek között olyan kényelmi funkciók közül válogathat, mint a tolatókamera, az elektronikus gyerekzár, a virtuális pedál vagy a fűthető kormány!

Ez a csoda csak arra vár, hogy kipróbálja márkakereskedésünkben!
Kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedésünk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot!

Érdekel

hirmasodik.jpg

A Škoda Rapid Family:
a legjobb ár-érték arányú Škoda 3 899 000 Ft-tól!

A Rapid Family akciós modelleket a gyermekes családok igényeinek kielégítésére hoztuk létre. A Rapid Family modellek rendkívül tágas csomagtérrel rendelkeznek és olyan felszereltségeket tartalmaznak, amelyek manapság már nem hiányozhatnak egy korszerű családi autóból. Ráadásul most a modell árát is csökkentettük, így akár már 3 899 000 Ft-tól az Öné lehet!

A Rapid limuzin modell óriási 550 literes csomagtérrel rendelkezik, amelybe akár egy babakocsi is belefér a család csomagjai mellett. Azonban a Rapidnak nem csak a csomagtere hatalmas, hanem a lábtere is, amely a hátul ülők komfortját növeli.

A Rapid Family modellek az alábbi felszereltségeket tartalmazzák:
 

 • LED nappali menetfény
 • 15"-os könnyűfém keréktárcsák
 • hátsó parkolóradar
 • első ülésfűtés
 • bőr kormány
 • tempomat
 • érintőképernyős Swing rádió
 • Climatic klímaberendezés
Amennyiben felkeltette érdeklődését Rapid Family ajánlatunk, kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedésünk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot!

Érdekel

Üdvözlettel:

Škoda Schiller
1154 Budapest, Szentmihályi út 142.
schiller.hu/skoda  

Skoda klub elevél - 2015 október

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagjaink!

A jövő évben 20. éves jubileumát ünneplő egyesületünk aktuális híreit szeretném megosztani veletek, melyek között már a jubileumi év eseményei és egyéb változások is megtalálhatóak.

Progrmajánló:

Főzőcske (de okosan), Visegrádon az Apát kúti patak partján - október 18.-án 10 órától

Az idei központi záró programot Köllő István - Pystike szervezi, Budapest és környékieknek gyülekező az óbudai Auchan parkolóban 8-9 óra között. Az ételre mindenki a Skoda Klub vendége, italt hozzatok magatokkal. Az ebéd elkészítésében segítséget szívesen elfogadunk.

Egyesületi működési hírek:

Bővülő "elnöki tanács"-közgyűlés

Hivatalosan is szorosabbá tesszük az együttműködést azokkal a tagokkal, akik pozitív szemlélettel, kritikával, ténylegesen segítették eddigi munkánkat. Ezért egy "elnöki tanácsot" hozunk létre, amely nyílt mindenki számára, aki munkálkodni szeretne a klub életében és el tudja fogadni a jelenlegi vezetés irányvonalát. A jövő évtől negyedéves rendszerességgel fogunk összeülni. Közgyűlésünket 2016. elejére tervezzük, dolgozunk egy videokonferencia jellegű megoldáson is, hogy messze lakó tagjaink is be tudjanak kapcsolódni.

skodaklub.com - megújuló weboldal

Az elmúlt évben a színfalak mögött készült a jelenlegi oldal új verziója, mely teljesen új sémával - programmal rendelkezik, így egyszerűbb a működése. Kis mértékben újítottunk a megjelenésén is, idomulva a jelenlegi Skoda trendhez. Funkcióit tekintve egyenlőre nagyjából azt tudja, amit a régi, de szeretnénk ezen is változtatni. Bővíteni, rendszerezni, a felesleges tartalmakat törölni, az igényeiteknek megfelelően.

Egyenlőre szeretnénk, ha megnéznétek, tesztelnétek az új oldalt. Az észrevételeket a jelenlegi oldal fórumába kérjük megírni, ahol tudunk rá reagálni a rendszergazdával.

Az oldal itt érhető el: http://beta.skodaklub.com/

Az új oldalt szeretnénk 2016 januárjától, mint hivatalos oldal használni.

Új klublogo és webfelirat tervezésének pályázata

Egyre több rendezvényen veszünk részt, amelyre kérnek tőlünk, embléma szerű klub logot, amely akár bannerként is megjeleníthető.

Úgy gondoljuk és többen is jeleztétek, hogy a jelenlegi szélvédőcsíkként is használt "skodaklub.com" felirat megjelenésén is változtatni kellene.

A fenti két megjelési formánkat illetően, ezért pályázatot hírdetünk. Kérjük a pályaműveket a skodaklub96@gmail.com címre elküldeni 2015. december 31.-ig és a pályamunkák közül, 2016. január végéig szavazás útján kiválasztjuk a nektek legjobban tetszőt. Természetesen a régi felirat is megjelenik a választható opciók között, így az többségi döntés esetén marad.

Tagsági viszonyok - tagdíjak

"rendes tagjaink" (kik kedvezményes biztosítással nem, de normál tagsági viszonnyal rendelkeznek - szavazati joguk van, nem csak a kluboldalon "regisztrált tagok") tagdíját a 2016-os évre 500 Ft-ban határozzuk meg, ez a jelképes tagdíj azért kell, hogy jogilag meg tudjuk különböztetni őket a "csak" regisztrált tagi státusztól. Az eddigi 2500 Ft/év tagdíjt olyan kevesen fizették be eddigi években is, hogy nem számottevő a működésünkben. Tagkártyát - akinek nincs - további 500 Ft-ért igényelhetnek. Befizetési határideje nincs.

kedvezményes biztosítással rendelkező tagjaink díja nem változik, 2016-ban is marad az autósok részére 5000 Ft/év, csak motorkerékpárt biztosítók részére: 2500 Ft/év. A kedvezményes módozattal biztosított tagjaink postai levél mellekleteként csekket kapnak. Az MNHJR-en keresztül kötött Allianz biztosításokhoz is tudunk érvényes tagságot biztosítani! Akinek ez nem érkezik meg, feltétlenül jelezze a skodaklub96@gmail.com címen. Befizetési határidő 2015. október 31. (!)                                  

Az érvényes OT minősítéssel rendelkező járművet biztosító tagjaink részére nincs kötelező egyesületi tagdíj a kedvezményes biztosításhoz, de támogatói tagdíjat elfogadunk 2500 Ft értékben, melyet a Mavamsz kasszájába fizetünk be, illetve aki teljes jogú Mavamsz tagságot szeretne, azoknak 5000 Ft éves tagdíjat kell befizetnie a Mavamsz részére egyesületünkön keresztül. Kérjük, aki élni kíván a lehetőséggel, december 31.-ig fizesse be a tagdíjat!

A tagdíjakat a megszokott K&H -s bankszámlára kérjük utalni, a közleményrovatban a név, esetleges nick név és Skoda Klub tagdíj 2016. megjelenítésével!

számlaszám:K&H bank

10404247-95267590-01310000

Nosztalgia Autóklub-Horváth Krisztián

Biztosítási hírek:

Új biztosítási munkatárs-elérhetőségek

Ráczkevi Kinga személyében augusztustól új biztosítási referensünk van. Kinga a PBA munkatársa, így a megfelelő felkészültség mellett közvetlen rálátása van szerződéseinkre. Ezentúl a biztosítások kötését is rajta keresztül tudjátok intézni, természetesen nem csak kedvezményes kgfb. módozatokban tud segítségünkre lenni. Elérhetőségei: tel.: 20/807-8822, e.mail: kinga.raczkevi@pba.hu

A tagsági igazolásokat, illetve a minősítéseket továbbra is én adom ki. tel: 20-950-1976, e.mail:skodaklub96@gmail.com

Műszaki és OT vizsgáztatás, SP rendszám ügyintézés, alkatrész rendelés:

Normál műszaki és OT vizsgáztatásban, OT rendszám ügyintézésben és immár gépkönyvezésben - SP rendszám ügyintézésben továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Alkatrészrendelés Csehországból

Október végén, ismét Csehországba utazunk, meglátogatjuk a két bevált boltunkat és a brnoi börzét is, szívesen hozunk rendelésre alkatrészeket, illetve gumikéderekt a Skoda Tudortól az S100 sorozatig. Van már pillangó ablak gumi is S100 - 1000 MB autókra 40 Euro (!)/ db áron. Kérésre tudok teljes árlistát küldeni. Figyelem már kapható 199 Kc áron az új Skoda Team-es (skodás-csajos) falinaptár!

A megrendeléseket kérjük, cseh, illetve magyar nyelven, cikkszámmal és a bolt megnevezésével leadni a skodaklub96@gmail.com címre, illetve az alkatrészek árát +10% üzemanyag hozzájárulást legkésőbb október 25-ig átutalni a K&H-s klubos számlára (közleménybe feltűntetni: "alkatrészrendelés"). boltok weboldalai:http://www.obautodily.cz/http://www.autobyznys.cz/

A behozott alkatrészeket kérem legkésőbb 2015. november 30.-ig személyesen átvenni, vagy küldeni érte valakit! Nem postázok (csak saját felelősségre), nem szaladgálok velük sehová és nem tárolom őket 30 napon túl! Kérem, csak azok rendeljenek akik ezt tudomásul veszik.

Röviden a 2016-os évről:

A megszokott két nagy program - a május elsejei Szocialista Járműipar Gyöngyszemei és Balatonakali - Családi-Baráti hétvége - mellett két nagy rendezvénnyel igyekszünk méltóképpen megünnepelni a 20. éves fenállásunkat, illetve szeretnénk jobban támogatni a helyi találkozókat.

A Mavamsz ránk bízta első nagyszabású központi veterános rendezvényének a teljes megszervezését és lebonyolítását - ez a jövő év június közepén kerül megrendezésre a Velencei - tó és környéke ad helyet a programoknak.

A 2016-os nagy nemzetközi találkozónkat már egy éve szervezzük, mostanra sikerült nyilvánosságra hozható részletekig kidolgozni és megállapodni partnereinkkel. A találkozó Szlovákiában kerül megrendezésre, a szállás és a központ Dunaszerdahelyen a Thermálparkban lesz, míg Racing Day-nek a Slovakiaring és létesítményei adnak otthont. Rendezvényünkhöz több külföldi egyesület is csatlakozott, akik éves nagy találkozójukat velünk együtt tartják 2016. szeptemberében.

Skoda Klub e.levél - 2015 nyár

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagunk!

 

Az idei esztendő felét átlépve túl vagyunk két jól sikerült programon, sikerült május elsején a szokott helyen ünnepelnünk a Szocialista Járműipar Gyöngyszemeit, majd július első hétvégéjén Balatonakaliban ismét megtöltöttük a Holiday kemping számunkra kijelölt helyét!

Figyelem! Horváth Krisztián klubelnök telefonszáma megváltozott, az új szám: 06-20-950-1976, a régi 30-585-9292-es szám gyakorlatilag nincs használatban júliustól. Egyrészt nyár van,  másrészt egyre többet tartózkodik külföldön, amennyiben nincs bekapcsolva küldjetek sms-t, de leginkább részesítsétek előnyben az e.-mailt!

A legnagyobb skodás márkatalálkozó azonban még csak most jön, augusztus 20-23 között Cegléden, a most nyáron négynapos: XV. Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day – 2015.!

A megszokott programok mellett, idén lesz éjszakai kalandtúra, a víz és a strandolás szerelmeseinek pedig ingyenes strand és fürdő belépő, kétnaponta ingyenes csúszdapark belépő és kedvezményes kalandpark használat is, a hétvégén pedig az AMTS szépségverseny döntősével „Squad Regii”-vel fotózkodhatunk !

Figyelem, aki még nem foglalt szállást, az igyekezzen, mert erősen fogynak főleg a nem sátras szállások, de a sátrasoknak is ajánlott foglalni! A facebookon július 12.i héttől kezdődően a találkozó eseménye: XV. Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day - 2015 Cegléd (https://www.facebook.com/events/1694764627417164/ )és a

 Skoda Klub (Hungary)  - (https://www.facebook.com/groups/664590123600441/?fref=ts) csoportban folyamatos játékot hirdetünk, melynek során ingyenes részvételt, élményautózást, kalandpark belépőt  és egyéb dolgokat lehet nyerni!

A rendezvény programterve:
20.-a csütörtök 0.-ik nap
érkezés, regisztráció, kötetlen program . strand, fürdő, kalandpark egyéni használata

21.- péntek
de. kötetlen program, délután autós felvonulás a városban, éjszakai kalandtúra

22. szombat:
de. csapatverseny és egyéb játékos vetélkedők a kalandpark területén - 5 fős csapatok jelentkezését várjuk!
14:00 fotózás az AMTS 2015 ös szépségverseny döntősével Regii - vel:
https://www.facebook.com/pages/Squad-Regi/1655740404645601?hc_location=ufi
du. geo-rali tájékozódási autós túra

23. vasárnap "Skoda Racing Day" a Bognár Gokart pályán, több kategóriában és versenyszámban 
(részletek a skodaklub.com weboldalon hamarosan)

A találkozó részvételi díja: 3000 Ft/fő a teljes időre, vagy 1000 Ft/nap/fő

A rendezvény bázisa az apartmann park és kemping lesz
szállásinformációk, kapcsolat:
Cím: Cegléd, Fürdő út 27, 2700
Telefon:(53) 501 177

Szállásdíjak 10% kedvezménnyel:
Szállás apartmanban 10% kedvezménnyel (ebben az időszakban az apartmanokban min. 2 éjszakás foglalás lehetséges):
Foglalás esetén a szállásdíj 30%-ának előzetes befizetése szükséges.
Apartman 2 fő részére: 11.250 Ft/apartman/éj
Apartman 3 fő részére: 14.850 Ft/apartman/éj
Apartman 4 fő részére: 18.450 Ft/apartman/éj
Az apartman árak tartalmazzák:
- szállásdíj,
- korlátlan fürdőbelépő a Gyógy-és Strandfürdőbe,
- belépő 1 napra a Csúszdaparkba,
- éjszakai fürdőzés (szombat),
- Wi-fi Internet csatlakozás
- parkolás
3 év alatt a szállásdíj ingyenes.

Szállás lakókocsival, sátorral érkezőknek 10% kedvezménnyel:

Sátorhely 2 fő részére 10% kedvezménnyel: 5400 Ft/egység (lakókocsi, sátor stb.)/éj
További személyek részére egy egységen belül (maximum 4 plusz fő): 1980 Ft/fő/éj
helydíj,
személydíj,
autóparkolási díj,
áramhasználat,
Gyógy- és Strandfürdő korlátlan használata,
belépő 1 napra a Csúszdaparkba,
éjszakai fürdőzés,
WIFI internet csatlakozás.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 380 Ft/fő/éj (18 év felett).

A Csúszdapark és a Gyógy-és Strandfürdő illetve kombinált belépőkből szintén biztosítjuk a 10% kedvezményt a résztvevőknek (akik a szállást nem kívánják igénybe venni).

A kalandpark a találkozó vendégei számára 20% árkedvezményt biztosít a találkozó teljes ideje alatt.

 

Várunk Mindenkit Sok Szeretettel!

2014.11.03

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

Rendkívüli klublevelünk aktualitása, hogy ismét útra kelünk Csehországba!
Skoda, Tatra és Cseh Autósport Múzeum Túra – 2014. November 28-29. 
2014. év végére ismét múzeum túrát szervezünk Csehországba.
Terveink szerint egyik nap meglátogatjuk Koprivnicében a Tatra Múzeumot (http://www.tatramuseum.cz/), majd Prágában eltöltünk egy sörözõs estét (tudunk olcsó és jó szállást). Másnap Lány-ban megtekintjük az autósport múzeumot (http://www.auto-muzeum.cz/), majd átmegyünk Mlada Boleslavba a Skoda Múzeumba (http://museum.skoda-auto.cz/).

A kiszemelt busz 57 személyes, akkor a legolcsóbb az utazás, ha megtöltjük.
Indulás: november 28. 05:00 Lurdy Ház Parkoló.
Érkezés: november 29. 23:00 Lurdy Ház Parkoló.
 
Amennyiben a busz megtelik, úgy a részvételi díj (útiköltség és a múzeumbelépõk) 15 000 Ft/ fõ.

A szállás a prágai Hotel Fortunában lesz, az alábbi szobák választhatóak:
1 ágyas - 9670 Ft (9670 Ft/fõ)
2 ágyas - 10 740 Ft (5370 Ft/fõ)
3 ágyas - 13 230 Ft (4410 Ft/fõ)
A fenti árak a reggelit tartalmazzák.
weboldal: http://www.hotelfortunawestprague.com/
A szállás a helyszínen, egyénileg fizetendõ.

Az érvényes jelentkezés, a résztvevõk nevének leadásával és 15 000 Ft/fõ befizetésével válik ténylegessé - jelentkezési határidõ 2014. november 16.
A jelentkezéseket a részvételi beérkezésének ideje szerint állítjuk sorba.
Bankszámlaszám:
K&H bank
10404247-95267590-01310000
Nosztalgia Autóklub
Horváth Krisztián

                                               Üdvözlettel: 
                                                                 Horváth Krisztián - Kika

2014. 04.25

Rendestag
Beküldte Kika

                                                           Kedves Klubtagok!

Elkezdõdött a rendezvényszezon, új híreink a programokkal kapcsolatban, illetve skodaklubos e.-mail címet szeretnénk felajánlani tagjainknak:
(a rendezvények részletei a klub fõoldalán)
A Szocialista Jármûipar Gyöngyszemeinek Tavaszi Seregszemléje – május 1. – Bp. Városliget
A szokásos helyszínen a Közlekedési Múzeum elõtti parkolóban várunk mindenkit 8 órától a megszokott keretek között.
Belépõdíj: 1000 Ft/autó , 500 Ft/motor 
Schiller Családi napok – Bp. XIV. Tengerszem u. 59/A (M3 bevezetõ mellett) – május 10-11
5 márka bemutatója, veterán autók, ugráló vár, bohócok, elektromos kisautók, állatsimogató, F1 és túraautó közvetítés és a Skoda Klub standja vár mindenkit a megújított együttmûködésünk elsõ állomásaként – a belépés ingyenes, fõnyeremény: családi hétvége a Gróg Degenfeld Kastélyszállóban   
Évadnyitó Skoda Találkozó – Szeged – május 17.
Az Auchan parkolóban a Sztéboy és csapata által rendezendõ találkozón több érdekes programmal várnak minden Skoda tulajdonost és márka szimpatizánst 8 órától. lesz geo-city rali, ügyességi feladatok stb…
Skoda – Lada Classic találkozó és túra - 2014. – május 31.- június 1.
A túrára május 15-ig várjuk a jelentkezéseket, eddig mérsékelt érdeklõdés mutatkozik a program iránt, amennyiben nem változik a rendezvény elmarad.
Skoda – Lada Párbaj 2014. – Pályanap és Találkozó – Kecskemét június 1.
Erre a programra sokan jeleztétek részvételi szándékotokat, de nevezési díjak csak kis számban érkeztek. Mivel több százezer forint a megrendezési költség, ha május 15.-i nevezési határidõig nem érkezik kellõ számú nevezési díj, a program elmarad.
Családi – Baráti Hétvége – Balatonakali – július 4.-6.
A Holiday-Strand kemping és a Balaton felvidék vár ismét minket fürdõzõs – sörözõs- fõzõcskézõs találkozónk alkalmából ismét. 
Figyelem! Programszervezõ kerestetik az idei találkozóra pl. Geo-rali megrendezésére! Jelentkezés nálam: skodaklub96@gmail.com 
Velodrom Millenáris – Budapest – Július 19.
A rendezvényen klubszinten képviseljük magunkat, aki szeretne jönni regisztráljon mihamarabb a fõoldalon található linken!
Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day – Gyöngyös – Sástó augusztus 15-18.
Az év legnagyobb skodás bulijára nagyon készülünk! Ideális helyszíneken kerülnek programjaink megrendezésre, mind a szállás, mind a programok tekintetében. Szállásfoglaláskor a ” skoda1203” jeligével tudjátok a kedvezményt igénybe venni. 

skodaklubos e. mail cím
rendes tagsággal bíró tagjain számára szeretnénk felajánlani skodaklubos e. mail címet, az igényeket kérjük Szisznek továbbítani a szisz@skodaklub.com címre.
Jó Skodázást Kívánva:
                                                        Horváth Krisztián - Kika

 

 

 

Feliratkozás RSS - Škodaklub.com - Klublevelek csatornájára