2014. 04.25

Rendestag
Beküldte Kika

                                                           Kedves Klubtagok!

Elkezdõdött a rendezvényszezon, új híreink a programokkal kapcsolatban, illetve skodaklubos e.-mail címet szeretnénk felajánlani tagjainknak:
(a rendezvények részletei a klub fõoldalán)
A Szocialista Jármûipar Gyöngyszemeinek Tavaszi Seregszemléje – május 1. – Bp. Városliget
A szokásos helyszínen a Közlekedési Múzeum elõtti parkolóban várunk mindenkit 8 órától a megszokott keretek között.
Belépõdíj: 1000 Ft/autó , 500 Ft/motor 
Schiller Családi napok – Bp. XIV. Tengerszem u. 59/A (M3 bevezetõ mellett) – május 10-11
5 márka bemutatója, veterán autók, ugráló vár, bohócok, elektromos kisautók, állatsimogató, F1 és túraautó közvetítés és a Skoda Klub standja vár mindenkit a megújított együttmûködésünk elsõ állomásaként – a belépés ingyenes, fõnyeremény: családi hétvége a Gróg Degenfeld Kastélyszállóban   
Évadnyitó Skoda Találkozó – Szeged – május 17.
Az Auchan parkolóban a Sztéboy és csapata által rendezendõ találkozón több érdekes programmal várnak minden Skoda tulajdonost és márka szimpatizánst 8 órától. lesz geo-city rali, ügyességi feladatok stb…
Skoda – Lada Classic találkozó és túra - 2014. – május 31.- június 1.
A túrára május 15-ig várjuk a jelentkezéseket, eddig mérsékelt érdeklõdés mutatkozik a program iránt, amennyiben nem változik a rendezvény elmarad.
Skoda – Lada Párbaj 2014. – Pályanap és Találkozó – Kecskemét június 1.
Erre a programra sokan jeleztétek részvételi szándékotokat, de nevezési díjak csak kis számban érkeztek. Mivel több százezer forint a megrendezési költség, ha május 15.-i nevezési határidõig nem érkezik kellõ számú nevezési díj, a program elmarad.
Családi – Baráti Hétvége – Balatonakali – július 4.-6.
A Holiday-Strand kemping és a Balaton felvidék vár ismét minket fürdõzõs – sörözõs- fõzõcskézõs találkozónk alkalmából ismét. 
Figyelem! Programszervezõ kerestetik az idei találkozóra pl. Geo-rali megrendezésére! Jelentkezés nálam: skodaklub96@gmail.com 
Velodrom Millenáris – Budapest – Július 19.
A rendezvényen klubszinten képviseljük magunkat, aki szeretne jönni regisztráljon mihamarabb a fõoldalon található linken!
Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day – Gyöngyös – Sástó augusztus 15-18.
Az év legnagyobb skodás bulijára nagyon készülünk! Ideális helyszíneken kerülnek programjaink megrendezésre, mind a szállás, mind a programok tekintetében. Szállásfoglaláskor a ” skoda1203” jeligével tudjátok a kedvezményt igénybe venni. 

skodaklubos e. mail cím
rendes tagsággal bíró tagjain számára szeretnénk felajánlani skodaklubos e. mail címet, az igényeket kérjük Szisznek továbbítani a szisz@skodaklub.com címre.
Jó Skodázást Kívánva:
                                                        Horváth Krisztián - Kika