Információ egyesületünkről

KEDVES SKODÁS BARÁTUNK!

Egyesületünk 1996-ban alakult, néhány lelkes skodás barátunkkal. Mára, mint az a főoldalon is látható, az ország egyik legnépesebb civil szervezetévé cseperedtünk.

Tagjaink járművei hála a Skoda gyár több, mint száz éves működésének igen változatos képet mutatnak. Megtalálható a szürke taxiként elhíresült Tudor generáció, a státuszszimbólum Felícia cabrio és típustestvérei, az Octavia változatai, a farmotoros család összes tagja az első fecske 1000MB-től a legendás S100-ason át - mely álomszép 110R-ként sportautó is - az utolsó mohikán 105-120-130-as Skodákig és az ezekből kifejlesztett Garde és Rapidokig. Az új orrmotoros korszak úttörő Favoritjai, majd az első VW együttműködéssel tervezett Felíciák, majd Fabiák, Octaviák és Superbek is sorakoznak a taglistában, illetve a találkozókon.

Évente több változatos programmal kedveskedünk tagjainknak, kezdve az autóversenyektől a veteránrendezvényekig - lásd galéria-, együttműködő partnereink széles körben állnak szolgálatunkra.


Tagsági viszonyok 2010-től:

Rendes tag: aki az éves tagdíjat megfizeti. A kluboldalon a tagok névsorában, valamint a fórumban a nevük mellett ez jelölésre kerül. Megilleti őket sorszámozott tagkártya (nevesített tagkártyára a gyártási módszer miatt nincs mód), amelyen 2 x 500 Ft ?os lyukasztható bón található, melyet rendezvényeken lehet érvényesíteni, továbbá a vásárlási kedvezmények (a régi kártyák 2010 január 1.-től érvényüket vesztik). A kluboldal minden szolgáltatását korlátlanul használhatják. A közgyűlésen szavazati joguk van.

Regisztrált tag: aki nem fizet tagdíjat, csak internetes regisztrációval rendelkezik. Regisztrált tagok részére tagkártya nem állítható ki, a vásárlási kedvezmények nem vonatkoznak rá, a kluboldalon csak a szakmai fórumot használhatják, a bazárban 30 nap alatt 2 hirdetést adhatnak fel (több portéka esetén az összevont hirdetést ajánljuk), amelyet a moderátorok figyelni fognak. A közgyűlésen tanácskozási joguk van.

Hirdető: csak a bazárt használhatja, 30 nap alatt maximum 2 alkalommal adhat fel hirdetést (telefonszám, e.mail cím megadása mellett), a fórumot nem használhatja, kikerülendő a személytelen hozzászólásokat, amelyek sokszor bántóak tagjaink számára.

A tagdíj összege 2400,- Ft/év, év közbeni új belépőknek 200 Ft x az évből hátralévő hónapok száma. A 2010. előtt regisztrált tag nem lehet új belépő, tehát a 2400,- Ft vonatkozik rá akkor is, ha pl. márciusban fizetne tagdíjat.

A tagdíj befizetésének határideje minden év január 31-e.
A kedvezményes biztosítással rendelkező Skoda Klub tagok továbbra is 5000 Ft tagdíjat kötelesek fizetni, nekik már nem kell külön tagdíjat fizetni, nekik a 2400 Ft automatikusan elszámolásra kerül.

Horváth Krisztián - klubelnök