Skoda klub elevél - 2015 október

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagjaink!

A jövő évben 20. éves jubileumát ünneplő egyesületünk aktuális híreit szeretném megosztani veletek, melyek között már a jubileumi év eseményei és egyéb változások is megtalálhatóak.

Progrmajánló:

Főzőcske (de okosan), Visegrádon az Apát kúti patak partján - október 18.-án 10 órától

Az idei központi záró programot Köllő István - Pystike szervezi, Budapest és környékieknek gyülekező az óbudai Auchan parkolóban 8-9 óra között. Az ételre mindenki a Skoda Klub vendége, italt hozzatok magatokkal. Az ebéd elkészítésében segítséget szívesen elfogadunk.

Egyesületi működési hírek:

Bővülő "elnöki tanács"-közgyűlés

Hivatalosan is szorosabbá tesszük az együttműködést azokkal a tagokkal, akik pozitív szemlélettel, kritikával, ténylegesen segítették eddigi munkánkat. Ezért egy "elnöki tanácsot" hozunk létre, amely nyílt mindenki számára, aki munkálkodni szeretne a klub életében és el tudja fogadni a jelenlegi vezetés irányvonalát. A jövő évtől negyedéves rendszerességgel fogunk összeülni. Közgyűlésünket 2016. elejére tervezzük, dolgozunk egy videokonferencia jellegű megoldáson is, hogy messze lakó tagjaink is be tudjanak kapcsolódni.

skodaklub.com - megújuló weboldal

Az elmúlt évben a színfalak mögött készült a jelenlegi oldal új verziója, mely teljesen új sémával - programmal rendelkezik, így egyszerűbb a működése. Kis mértékben újítottunk a megjelenésén is, idomulva a jelenlegi Skoda trendhez. Funkcióit tekintve egyenlőre nagyjából azt tudja, amit a régi, de szeretnénk ezen is változtatni. Bővíteni, rendszerezni, a felesleges tartalmakat törölni, az igényeiteknek megfelelően.

Egyenlőre szeretnénk, ha megnéznétek, tesztelnétek az új oldalt. Az észrevételeket a jelenlegi oldal fórumába kérjük megírni, ahol tudunk rá reagálni a rendszergazdával.

Az oldal itt érhető el: http://beta.skodaklub.com/

Az új oldalt szeretnénk 2016 januárjától, mint hivatalos oldal használni.

Új klublogo és webfelirat tervezésének pályázata

Egyre több rendezvényen veszünk részt, amelyre kérnek tőlünk, embléma szerű klub logot, amely akár bannerként is megjeleníthető.

Úgy gondoljuk és többen is jeleztétek, hogy a jelenlegi szélvédőcsíkként is használt "skodaklub.com" felirat megjelenésén is változtatni kellene.

A fenti két megjelési formánkat illetően, ezért pályázatot hírdetünk. Kérjük a pályaműveket a skodaklub96@gmail.com címre elküldeni 2015. december 31.-ig és a pályamunkák közül, 2016. január végéig szavazás útján kiválasztjuk a nektek legjobban tetszőt. Természetesen a régi felirat is megjelenik a választható opciók között, így az többségi döntés esetén marad.

Tagsági viszonyok - tagdíjak

"rendes tagjaink" (kik kedvezményes biztosítással nem, de normál tagsági viszonnyal rendelkeznek - szavazati joguk van, nem csak a kluboldalon "regisztrált tagok") tagdíját a 2016-os évre 500 Ft-ban határozzuk meg, ez a jelképes tagdíj azért kell, hogy jogilag meg tudjuk különböztetni őket a "csak" regisztrált tagi státusztól. Az eddigi 2500 Ft/év tagdíjt olyan kevesen fizették be eddigi években is, hogy nem számottevő a működésünkben. Tagkártyát - akinek nincs - további 500 Ft-ért igényelhetnek. Befizetési határideje nincs.

kedvezményes biztosítással rendelkező tagjaink díja nem változik, 2016-ban is marad az autósok részére 5000 Ft/év, csak motorkerékpárt biztosítók részére: 2500 Ft/év. A kedvezményes módozattal biztosított tagjaink postai levél mellekleteként csekket kapnak. Az MNHJR-en keresztül kötött Allianz biztosításokhoz is tudunk érvényes tagságot biztosítani! Akinek ez nem érkezik meg, feltétlenül jelezze a skodaklub96@gmail.com címen. Befizetési határidő 2015. október 31. (!)                                  

Az érvényes OT minősítéssel rendelkező járművet biztosító tagjaink részére nincs kötelező egyesületi tagdíj a kedvezményes biztosításhoz, de támogatói tagdíjat elfogadunk 2500 Ft értékben, melyet a Mavamsz kasszájába fizetünk be, illetve aki teljes jogú Mavamsz tagságot szeretne, azoknak 5000 Ft éves tagdíjat kell befizetnie a Mavamsz részére egyesületünkön keresztül. Kérjük, aki élni kíván a lehetőséggel, december 31.-ig fizesse be a tagdíjat!

A tagdíjakat a megszokott K&H -s bankszámlára kérjük utalni, a közleményrovatban a név, esetleges nick név és Skoda Klub tagdíj 2016. megjelenítésével!

számlaszám:K&H bank

10404247-95267590-01310000

Nosztalgia Autóklub-Horváth Krisztián

Biztosítási hírek:

Új biztosítási munkatárs-elérhetőségek

Ráczkevi Kinga személyében augusztustól új biztosítási referensünk van. Kinga a PBA munkatársa, így a megfelelő felkészültség mellett közvetlen rálátása van szerződéseinkre. Ezentúl a biztosítások kötését is rajta keresztül tudjátok intézni, természetesen nem csak kedvezményes kgfb. módozatokban tud segítségünkre lenni. Elérhetőségei: tel.: 20/807-8822, e.mail: kinga.raczkevi@pba.hu

A tagsági igazolásokat, illetve a minősítéseket továbbra is én adom ki. tel: 20-950-1976, e.mail:skodaklub96@gmail.com

Műszaki és OT vizsgáztatás, SP rendszám ügyintézés, alkatrész rendelés:

Normál műszaki és OT vizsgáztatásban, OT rendszám ügyintézésben és immár gépkönyvezésben - SP rendszám ügyintézésben továbbra is állunk rendelkezésetekre.

Alkatrészrendelés Csehországból

Október végén, ismét Csehországba utazunk, meglátogatjuk a két bevált boltunkat és a brnoi börzét is, szívesen hozunk rendelésre alkatrészeket, illetve gumikéderekt a Skoda Tudortól az S100 sorozatig. Van már pillangó ablak gumi is S100 - 1000 MB autókra 40 Euro (!)/ db áron. Kérésre tudok teljes árlistát küldeni. Figyelem már kapható 199 Kc áron az új Skoda Team-es (skodás-csajos) falinaptár!

A megrendeléseket kérjük, cseh, illetve magyar nyelven, cikkszámmal és a bolt megnevezésével leadni a skodaklub96@gmail.com címre, illetve az alkatrészek árát +10% üzemanyag hozzájárulást legkésőbb október 25-ig átutalni a K&H-s klubos számlára (közleménybe feltűntetni: "alkatrészrendelés"). boltok weboldalai:http://www.obautodily.cz/http://www.autobyznys.cz/

A behozott alkatrészeket kérem legkésőbb 2015. november 30.-ig személyesen átvenni, vagy küldeni érte valakit! Nem postázok (csak saját felelősségre), nem szaladgálok velük sehová és nem tárolom őket 30 napon túl! Kérem, csak azok rendeljenek akik ezt tudomásul veszik.

Röviden a 2016-os évről:

A megszokott két nagy program - a május elsejei Szocialista Járműipar Gyöngyszemei és Balatonakali - Családi-Baráti hétvége - mellett két nagy rendezvénnyel igyekszünk méltóképpen megünnepelni a 20. éves fenállásunkat, illetve szeretnénk jobban támogatni a helyi találkozókat.

A Mavamsz ránk bízta első nagyszabású központi veterános rendezvényének a teljes megszervezését és lebonyolítását - ez a jövő év június közepén kerül megrendezésre a Velencei - tó és környéke ad helyet a programoknak.

A 2016-os nagy nemzetközi találkozónkat már egy éve szervezzük, mostanra sikerült nyilvánosságra hozható részletekig kidolgozni és megállapodni partnereinkkel. A találkozó Szlovákiában kerül megrendezésre, a szállás és a központ Dunaszerdahelyen a Thermálparkban lesz, míg Racing Day-nek a Slovakiaring és létesítményei adnak otthont. Rendezvényünkhöz több külföldi egyesület is csatlakozott, akik éves nagy találkozójukat velünk együtt tartják 2016. szeptemberében.