Klublevél 2018

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

Egyesületünk idei első körlevelében sok mindenről szót ejtünk:

 • együttműködések

 • új klubmatricák

 • kiállítások (Oldtimer Show, AMTS)

 • Skoda találkozók

 • kedvezményes biztosítás és tagdíj

Együttműködések

Több éve tartó sikeres együttműködésünket tovább folytatjuk, a Skoda Schiller-el, hogy a Skoda márkát közösen erősítsük. A Skoda Schiller munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre a szolgáltatások széles palettáján és segítségükkel bárki megismerheti a márka legújabb modelljeit és az aktuális akciókat.

Továbbra is együttműködünk a Skoda Magazinnal és egyéb klubokkal, facebook csoportokkal.

Továbbra is jelen vagyunk a MAVAMSZ tagszervezetei között, segítünk az OT és FIVA minősítésekben tagjainknak.

Ajándék tárgyainkat és szóróanyagainkat a Trendi Ajándék csapata készíti

Új klubmatricák

Múlt év végén meghirdetett klubmatrica pályázatunkra több terv is érkezett, végül közkívánatra két győztest hirdettünk és elfogadjuk hivatalos klub matricának a képen szereplőket. Aki szeretne, a tervezőknél lehet érdeklődni – rendelni.

az első helyezett: Madarász Gábor +36 70 984 69 71 madaraszkreativ@gmail.com

a második helyezett Péter Szvatek – skodamatrica@gmail.com - Név, cím, darabszám, telefonszám feltűntetését kéri a rendelésnél.

Kiállítások:

AMTS Március 23-25 között ismét klubstanddal képviseljük magunkat az AMTS Classic pavilonjában, mint Mavamsz tagszervezet - a klubstandon kiállítandó autók ennek megfelelően legalább 20 éveseknek kell lenniük, előreláthatólag 5-6 autónyi helyet kapunk, az idei évben Polgár Tamás segít a koordinálásban. Egyéni kiállítóként is lehet az AMTS –re jelentkezni, fiatalabb autóval is, közvetlenül a szervezőknél, erről az AMTS tud bővebb információt adni.

Oldtimer Show - április 13-15 között a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Kiállítónak a rendezvényre az alábbi módon lehet jelentkezni: Tulajdonos vagy restaurátor neve, elérhetősége, a benevezni kívánt jármű típusa, évjárata és 2-3 fotó a járműről, melyet e-mailben kell elküldeni ide: info@oldtimershow.hu Jelentkezési határidő: 2018. 03. 15. Egyéb info: oldtimershow.hu

Skoda találkozók

A Skoda Klub Egyesület által szervezett idei programok – minden programnak külön facebookos eseménye is van-lesz, melyeket folyamatosan frissítünk.

 • Keszhthely – Skoda Klub baráti-családi hétvége - július 6-8

 • Lakitelek – Tőserdő – NST (Nemzetközi Skoda Találkozó)- augusztus 17-20

Egyéb – társklubok által szervezett események, melyekre meghívást kaptunk:

 • Eger - Egri Skoda coupe és régi Skoda találkozó – május 18-20

 • Kamocsa – Szlovákia III. Nemzetközi Skoda Találkozó Kamocsán - június 29-június 1

 • Siófok – Hungarian Octavia Klub IV. Nagytalálkozó – június 23

 • Erdély – Románia – II. Skoda Transylvania Fest – július 20-22

Biztosítás – tagdíj fizetés

Továbbra is van lehetőség 25 éves kort betöltött járművek kedvezményes díjú kgfb. biztosítására egyesületünkön keresztül, érdeklődni, referensünknél- Ráczkevi Kingánál lehet a 20-807-8822-es telefonszámon.

Idei évben komolyabban és gyakrabban kell tennünk a tagdíj igazolásokat a biztosítási partnereink felé és lejárati idő előtt 60 nappal igazolni a tagsági viszonyokat. Akinek nincs rendezve a tagdíja, kérjük sürgősen pótolja!


A Škoda Karoq megérkezett!
Próbálja ki márkakereskedésünkben!

A ŠKODA Karoq egy vadonatúj kompakt SUV modell. A cseh kristály ihlette elegáns vonalakkal kidolgozott, tökéletesre csiszolt új SUV modellünk mindenkinek elnyeri a tetszését!

A Karoq modellt felszereltük a ŠKODA CONNECT rendszerrel, mely kaput nyit a határtalan kommunikációs lehetőségek világába. Többek között olyan kényelmi funkciók közül válogathat, mint a tolatókamera, az elektronikus gyerekzár, a virtuális pedál vagy a fűthető kormány!

Ez a csoda csak arra vár, hogy kipróbálja márkakereskedésünkben!
Kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedésünk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot!

Érdekel

hirmasodik.jpg

A Škoda Rapid Family:
a legjobb ár-érték arányú Škoda 3 899 000 Ft-tól!

A Rapid Family akciós modelleket a gyermekes családok igényeinek kielégítésére hoztuk létre. A Rapid Family modellek rendkívül tágas csomagtérrel rendelkeznek és olyan felszereltségeket tartalmaznak, amelyek manapság már nem hiányozhatnak egy korszerű családi autóból. Ráadásul most a modell árát is csökkentettük, így akár már 3 899 000 Ft-tól az Öné lehet!

A Rapid limuzin modell óriási 550 literes csomagtérrel rendelkezik, amelybe akár egy babakocsi is belefér a család csomagjai mellett. Azonban a Rapidnak nem csak a csomagtere hatalmas, hanem a lábtere is, amely a hátul ülők komfortját növeli.

A Rapid Family modellek az alábbi felszereltségeket tartalmazzák:
 

 • LED nappali menetfény
 • 15"-os könnyűfém keréktárcsák
 • hátsó parkolóradar
 • első ülésfűtés
 • bőr kormány
 • tempomat
 • érintőképernyős Swing rádió
 • Climatic klímaberendezés
Amennyiben felkeltette érdeklődését Rapid Family ajánlatunk, kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedésünk munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot!

Érdekel

Üdvözlettel:

Škoda Schiller
1154 Budapest, Szentmihályi út 142.
schiller.hu/skoda