Útmutató

Fűtésbetegségek farosoknál

Metszet, baloldalról nézve Ilyenkor télen mindig előkerül a téma, aztán sokszor az a következtetés hogy ezek ilyenek, nem fűtenek, hideg van bennük, kabátban kell autózni és kész. Meg rugdosni és anyázni, hogy skoda... pedig ha minden rendben van, égetően forró levegőnek kell jönnie a lábtérbe (a hőcserélő teljesítménye 4600W, majdnem 5 hajszárító :P )
Cimkék: 

Autórádió helyes bekötése

Rendestag
Beküldte god

Relé bekötése Minden modern autórádió érzi hogy ha kiveszed a kulcsot a gyújtáskapcsolóból, és magától kikapcsol. Ez a funkció Skodában a következőképpen valósítható meg...
Legelöször azonosítani kell az ISO csatlakozón a három táp vezetéket. Van egy állandó plusz (vastagabb, SÁRGA szinű kábel), egy vezérlő plusz (vékonyabb, PIROS szinű), és egy test (FEKETE).
Cimkék: 

Weber - 34 DCHD (polski weber-zsuk weber)

Ide egy leírást kellene tennem, amiben a 34 DCHD karbiról lenne infó.

E helyett, felteszek egy linket az oldalamra mutatva, ahol megtekinthető a robbantott ábrához tartozó általam magyarra fordított alkatrész lista. Nem vagyok perfekt angol, de a DCOE alapján és kis szótár segítségével, meg értelmezéssel, megpróbáltam egy használható dolgot összehozni.

Az oldalon találsz saját tapasztalati infókat is, ha érdekel. Sajnos több leírást nem tudtam eddig összekanalazni. Nem annyira népszerű mint a DCOE weberek.

Cimkék: 

Jikov karburátor adatok

Ide egy leírást kellene tennem, amiben a karbik adatait írom le.
E helyett, felteszek egy linket az oldalamra mutatva, ahol megtekinthető és le is tölthető exel formátumba.
A skoda könyvben írt összes karbi adata benne van.
Össze lehet hasonlítani az egyes típusokban lévő karbik paramétereit. Vagy használni lehet átalakítások alkalmával.

Cimkék: 
Feliratkozás RSS - Útmutató csatornájára