Hírlevél 2010-03-09

Rendestag
Beküldte Kika -

Kedves Klubtagjaink!

A 2010-es év harmadik hónapjába léptünk, az elõkészítõ munka után indul a rendezvényszezon, de mielõtt a programokra térnénk néhány hír:

Biztosítási információk
Február 28.-ával elméletileg lezárult a nagy biztosítási váltás, sajnos nem ment zökkenõmentesen a dolog. Vörös Anitára pont a legnagyobb munka közepén nem tudtunk számítani – hosszan tartó betegsége miatt, kénytelenek voltunk nélküle az AHCB munkatársaival végigcsinálni a december végi, januári, februári hónapot, sajnos kiderült, hogy Anita addigi munkája is hagyott kivetnivalót maga után.
Kérem, akinek bármi hiánya van: szerzõdés, csekk, nyugta, egyéb jelezze felénk!

 Új próbaidõs kolléganõ lépett Anita helyére Kozák Ágnes személyében, aki átvette a klub biztosítási ügyintézését és adminisztratív feladatait. Elérhetõsége: 06-70-635-0110 ez a szám a továbbiakban állandó jelleget ölt, mint információs szám a klub tulajdona.
Új szerzõdéseitek megkötésében is ezen túl Ági lesz a kapcsolat, az irodában a 1155 Bp.   Széchenyi út 11.-ben minden hétköznap lehetõség nyílik klubos ügyintézésre 10-17 óráig.

Tagsági jogosultságok – tagkártyák
Szisz Kuhár Szilvia segítségével sikerült a 2010-es Skoda Klub taglistát összeállítani, amely az új 2400 Forintot fizetõ közel harminc fõbõl és a klubos kedvezményes biztosítást igénybe vevõ 5000 Ft. tagdíjat fizetõ közel 150 fõbõl áll.
Megállapítható, hogy az új tagdíj bevezetése – az 1000 Ft kupon értékét és a kártya elõállítási díját 100 Ft levonva – 39 000 Forinttal járult hozzá a klub költségvetéséhez, amelyet tekintve kijelenthetõ, hogy nem számottevõ összeg.
A módosított tagkártyák elkészültek, immár el is hoztam õket a nyomdából a Speed Kupát követõen adom át õket Szisznek a postázásra, tekintve, hogy a rendezvények költségei kimerítették a kasszát idõlegesen. Megértéseteket köszönöm!
A taglista hétvégén kinyomtatva a kapuban lesz, így aki jön, tudja érvényesíteni a kedvezményét, ha akarja!
Kérem, mindenki, aki jogosult a Skoda Jelre és esetleg nem lett feltüntetve írjon nekem e-mailt!

Megújult a Nosztalgiaklub Magyarország szekció weboldala!
Immár regisztrációs lehetõséggel, még naprakészebb információkkal és fórummal várja a nosztalgia, veterán és hobby autósokat, motorosokat márka-függetlenül.
Cím: www.nosztalgiaklub.com 

Felicia Racing Kft.
Sokan már tudjátok, hogy a fenti néven céget csináltunk párommal, Hajnival. 
Új rendezvényeket szervezünk, profit orientált alapon, ezeket nem klubos programként jelenítjük meg a kluboldalon –  hanem, mint más egyéb külsõs rendezvényt.
Természetesen, mint a klub többi partnere, tevékenységünk során igyekszünk a Skoda Klub és a Nosztalgia Autóklub szekció tagjainak kedvezményeket biztosítani és a klubos rendezvényeket segíteni, mint áfás számlaképes együttmûködõ partner.

Új kedvezményes partner a LÁNG Kft. személyében:
Új partnerünk 25%-os kedvezményben részesíti érvényes klubkártyával rendelkezõ tagjainkat.

Programok 2010-re: (csak röviden, felsorolás szerûen, bõvebben a fõoldalon)
Speed –Proex Kupa - sorozat:
Idén állandó helyszínként a tököli reptér ad helyet a sorozat futamainak, a pálya egyes részeit – a „nyuszi fülek” ki-behajtóit lebetonoztuk, valamint a „drift” pályával kibõvítettük a területet, így hosszabb, jobban variálható pályákat tudunk építeni. A nevezési és belépõ díjak nem változtak, 8000, illetve 500 Ft. (Bõvebben a versenykiírásban)
Elsõ verseny: március 14 vasárnap

Speed-AHCB Rallye – sorozat:
Az új versenysorozat nagyobb területen, ralisabb pályavonallal és útminõséggel várja a versenyzõ párosokat – lényegében a régi Ba – La Rallye pályarészeket használva, azok minõségét feljavítva.  A versenyeken a navigátort is díjazzuk. (Bõvebben a versenykiírásban)
Elsõ verseny: március 15 hétfõ

Autocross – Rallyecross és Drift Gála és közönségtalálkozó - Március 21 – Kakucs Ring  
A szakágak bemutató autózásával és közönségtalálkozójával egybekötött üldözéses versenyére három klub a Skoda, a Lada és  a retro VW Klubot hívta meg a rendezõ a Felicia Racing Kft. A versenyzõknek az indulás ingyenes, ha van egy jó Skodád és úgy érzed tudsz 
vezetni, jelentkezz a Skoda Klub csapatába!

Március 26.-án 13 órakor kerül sor a Skoda Evolúció kiállítás ünnepélyes megnyitójára
A Közlekedési Múzeum Kupolatermében. A megnyitóra várjuk azon klubtagok jelentkezését, akik 1995 elõtti szép állapotú széria, vagy épített Skodával rendelkeznek és szívesen megautóztatnának egy-egy újságírót a Városliget környékén némi anyagi ellenszolgáltatás ellenében. 
Természetesen minden kedves klubtagunkat szeretettel várjuk a megnyitón!
A kiállítás április 26-tól, május 30.-ig lesz megtekinthetõ.

Március 28.-án indul a hétfutamos Kakucs – Ring Kupa autóverseny sorozat
A versenynaptár már a fõoldalon, versenykiírás egy-két napon belül!

Április 16-18 Velence – évadnyitó buli
SAN402 , azaz Szandra szervezésében igazi házibuli hangulatú megmozdulás készülõdik a tóparton egy motelben. Jelentkezni Szandránál lehet!

MAVAMSZ TAVASZ – Skoda Klub rendezvények:
Április 17-én ünnepli a Szövetség a születésnapját, melynek keretein belül egy vidéki és egy pesti program szervezése esik ránk:
Elsõ Újfehértói Veterán Jármû Fesztivál és Találkozó – Újfehértó
Oldtimer sokadalom – Budapest a rakparti ellenõrzõpont a miénk  
Várunk minden kedves nosztalgia és veterán jármû tulajdonost!

Május 1. – több rendezvény esik  erre a napra is:
A Szocialista Jármûipar Gyöngyszemei – Városliget – Közlekedési Múzeum elõtt
Speed – Proex Kupa külön futam - Taszár reptér
Mercedes Youngtimer találkozó – Kakucs ring

A nyári programokról a következõ hírlevélben ejtünk szót, a fõoldalon már nagyrészt rajta vannak a jelenleg tudható információk. Fõleg a nemzetközi Skoda találkozó híreit érdemes elolvasni!

Skoda 130 RS póló, a Skoda póló sorozat elsõ darabja:
A legendás Skoda 130RS versenyautó mûvészi grafikájával ellátott pólók rendelhetõek. A minõségi fehér pólókon szitanyomott kép és típusfelirat található. A látványterv megtekinthetõ lesz napokon belül a fõoldalon, míg a mintadarabok a Speed- Proex kupára várhatóak. A termék ára 1200 Ft/db, rendelhetõ a klub e-mail címén, illetve megvásárolható a rendezvényen.

 Autótárolási lehetõség:
A XVIII. Kerületben fedett, fûtött, õrzött csarnokban lehetõség van állandó parkolóhely bérlésre (15.000Ft /autó). Akit érdekel a lehetõség, kérem, mihamarabb jelentkezzen a skodaklub96@gmail.com e-mail címen.

Horváth Krisztián
Elnök