2013.08.15

Rendestag
Beküldte Kika -

XIII. Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day – Kecskemét
Holnap kezdõdik az év legnagyobb Skoda Klub eseménye!
A honlapon és a facebook oldalon a részletes programterv megtalálható, pár fontos információt szeretnék megosztani:
-    a kemping területén a vizes blokk nem európai színvonalú, ami nem azt jelenti, hogy nem tiszta, vagy ilyesmi, hanem korlátozott kapacitású, tehát, ha valakinek fullos tisztálkodási igényei vannak, javasoljuk a közeli kollégiumot szállás ügyben (tel:76-323-936), már 2300 Ft/fõ/éj áron kínálnak szállást.
-    a Racing Day programra kérünk minden kedves résztvevõt korán érkezni, mert 14 óráig tart a pályabérlet, szeretnénk minden versenyszámot és futamot gond nélkül lebonyolítani. Aki a versenyfutamokon részt vesz, kérjük amennyiben tud, hozzon bukósisakot, mert annak viselése kötelezõ és a kölcsön sisakok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre.
-    a totalcar is vendégünk lesz a találkozón, tudósítani fognak a rendezvény szombati napjáról.
-    a stipistop skoda csapata is jelen lesz, meglepetéssel is készülnek, illetve hoznak magukkal egy szép klasszikus farmotorost, illetve egy új Octavia RS modellt is.

Tagsági információk:
Elõször is szeretnék minden érintettõl elnézést kérni, hogy így elhúzódott a dolog és egyben megköszönni, hogy támogatták a klub mûködését! Egy mentségem van, amit sokan nem tudnak az e.-mailekbõl leszûrve, hogy nem fõállásban, vállalkozásszerûen csinálom a klubot, hanem társadalmi munkából.

-    a héten sikerült – reményeim szerint – teljesen naprakésszé tenni a tagsági viszonyokat, Szisznek átküldtem , így hamarosan az aktuális tagi viszonyok köszönnek vissza az oldalon is. Akinek még tartozunk tagkártyával a hétvégi találkozón átveheti, aki nem lesz ott, attól ismételten kérnék egy e.-mailt ez ügyben és postázom. 
  
Együttmûködés a stipistop skoda csapatával:
Néhány napja a megújult szerkesztõség vendége voltam és az új csapattal együttmûködésre léptünk. Aki nem ismerné õket, a hazai legnépszerûbb Skoda blog a stipistop skoda, illetve a facebookon is ugyanezzel a névvel vannak jelen. 
 A jövõben kölcsönösen erõsítjük egymást és igyekszünk minél több szálon együttmûködni.
                                                                Horváth Krisztián - Kika