2013. 07. 09.

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagjaink! 

A nyár közepén járunk, gõzerõvel készülünk az augusztusi nagy találkozóra, közben Budapesten július 13.-án Szombaton a Pólus Centerrel és a Skodák Palotájával karöltve Skoda Napra várunk mindenkedves márkabarátot. Ha lassan is, az adminisztrációval is haladunk.

Híreink:

Programok

Skoda Nap a Pólus Centerben   
Július 13.-án együttmûködõ partnerünkkel a Skodák Palotájával közösen várunk minden kedves skodást déltõl. Bemutatkozik az új Skoda Octavia generáció, higgadtabb vendégeink részére ügyességi feladatsorból álló vetélkedõvel, sportosabb résztvevõink számára szlalom pályával készülünk, természetesen külön díjazással a hátsó parkolóban!   

Nemzetközi Skoda Találkozó 2013 – Kecskemét
Augusztus 16. – 19.
Az idei évben szeretnénk egy igazi nagy volumenû, a jó hagyományokhoz hû, de megújult Nemzetközi találkozót szervezni, melyet idén vasárnap egy igazi verseny hangulatú Racing Day koronáz meg. A találkozó központja a Szabadidõpark számos sport és vízi szórakozást nyújt, míg vasárnap a Gokart Stadionban idén mindenki részese lehet a tuning és verseny Skodák száguldásának és próbára teheti önmagát és gépét!
A részletes programterv, szállás, verseny kategóriák és egyéb információk már néhány napja elérhetõek a skodaklub.com oldalon a fõoldalon, az eseményhez a facebookon is csatlakozhattok.

Tagsági jogosultságok, weboldal
A tavasz folyamán sikerült a kluboldal tárhely igényét a szerzõdésben elõírt méretûre csökkenteni, a továbbiakban igyekszünk minél hamarabb aktualizálni a tagsági viszonyokat, egyenlõre a tagi tartalomhoz nem nyúlunk. 

 

                                           Kellemes nyarat kívánva:
                                                                                     Horváth Krisztián - Kika