2011-04-08

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

A 2011. év elsõ negyedéves hírlevelében az alábbiakat szeretnénk megosztani veletek

Egyesületi hírek:
-klubiroda: továbbra is a megszokott helyen a Lágymányosi híd pesti hídfõjénél a Lurdy Házzal szembeni Praktiker irodaházában várunk mindenkit hétfõn, szerdán, pénteken 12-19 óráig akár kötelezõ biztosítás, akár egyéb ügyintézés tekintetében.
Ne feledjétek, akinek év közbeni a biztosítási évfordulója, azt is 30 nappal az évforduló elõtt fel kell mondania! Ne feledjétek, nem csak kötelezõt tudunk kötni!
Áprilistól kezdve hitelkiváltás is profilunkba tartozik.

-tagdíj fizetés: aki továbbra is „rendes tag” (klubkártya, kedvezmények, sárga Skoda jel a név mellett, korlátlan bazár használat) szeretne lenni, az egyszerû „regisztrált tag” státusz helyett, kérjük május elsejéig fizesse be a számlaszámunkra (K&H bank
10404247-95267590-01310000) az éves 2400 Ft-ot. Idénre nagyon szép dombornyomott klubkártyánk lesz. Természetesen aki év végi akciónknak megfelelõen normál biztosítását a kluboldalon keresztül kötötte meg, nem kell a fenti összeget befizetnie. 
Kedvezményesen biztosítással rendelkezõ tagjainknak továbbra is 5000 Ft/év tagdíj megfizetése kötelezõ, amely tartalmazza a rendes tagság díját is.

-éves közgyûlés: idén Kakucsringen a Skoda – Lada Párbaj keretein belül (lásd kluboldal) 

Programok:

A társszervezetek és egyéb autós – motoros programok eseményei helyhiány miatt kizárólag rövidített formában a klub weboldalán kerülnek megjelenítésre az egyéb hírek alatt. Érdemes szétnézni sok érdekes program található minden témakörben.

A saját programokat is csak felsorolás szinten említjük meg, bõvebben a kluboldalon tájékozódhattok.
Idén nem lesz versenysorozat, csak két kimondottan verseny, Kakucsringen, a versenyzõk két versenyes jellegû találkozón éghetnek verseny lázban. 

Április 17.  Skoda – Lada Párbaj Kakucsring 
Találkozó verseny hangulatban! Geo – rali, 1/100, Sprint, Pályaverseny, fotózás csajokkal, jármûszépségversenyek több kategóriában ! Díjkiosztó után közgyûlés!
Skoda 130 LR TAXI! Sulyok Gabi „Skoda WRC” felajánlotta, hogy akit érdekel milyen egy 1.6-os, speres  versenyautóban ülni a versenypályán 2000 Ft önköltségi áron megautóztatja! Elõjelentkezni: skodawrc01kukacgmail.com címen lehet.

Május 1. A Szocialista Jármûipar Gyöngyszemei Városliget
VESZÉLYBEN A PROGRAM!
Egyenlõre a Közlekedési Múzeummal közösen küzdünk az engedélyért, amelynek ellenértékét az új fõvárosi vezetés 975 000 Ft-ra emelte. Amennyiben továbbra sem sikerül engedményt elérnünk spontán jellegû találkozó lesz, de sem a parkolóhelyek mennyiségét nem tudjuk garantálni, sem az emléklapot, hangosítást, díjakat nem tudjuk prezentálni.

Május 7. VW Gruppen Party Kakucsring
A Skoda- Lada Párbajhoz hasonló találkozóra a Ladák helyett konszernünk egyéb márkái hivatalosak. Várjuk a Skoda mellett az Audi, Seat, VW, Porsche, Lamborghini, Bugatti, Bentley márkákat! 

Május 28. Felicia Racing – Kakucsring Kupa tavaszi forduló – Kakucsring
A tavalyi Becker – Kakucsring Kupa versenyeihez hasonló autóverseny több kategóriában. Idén bõvülnek a kategóriák, lesz street legal, illetve historic kategória is!
Kiírás hamarosan.

Július 1-3. Nosztalgia és Hobbijármû Találkozó – Balatonakali
Idén is remélve a jó idõt a Holiday kempingben gyûlünk össze egy kötetlen hétvégére, fürdés, bográcsolás, sütögetés, sörözés önszervezõdõen, szervezett programként szombaton 12:00-kor felvonulással, majd Geo-ralival készülünk.

Augusztus 19–21. Nemzetközi Skoda Találkozó – Budapest, Csillebérc
Elõször a fõvárosban a Nemzetközi Találkozó! Sok meglepetéssel készülünk.
Májustól indul a szállásfoglalás! Bõvebb információk április végére.

Egyéb hírek:

Megújítottuk együttmûködésünket a Skodák Palotájával, várhatóan több új hírrel és akcióval szolgálhatunk a legújabb Skodák világából is.

Tárgyalásokat folytatunk a Sodexo és a Lyoness cégekkel, hogy beváltóhelyek, illetve termékpartnerek lehessünk.

Várhatóan már a Skoda – Lada Párbajon, majd az elkövetkezendõ egyéb rendezvényeinken is használhatjátok a Sodexo bizonyos utalványait és a Lyoness kártyátokat. Akinek nincs Lyoness kártyája a klubon keresztül ingyenesen igényelhet, akár e-mailben, akár az irodában, vagy a rendezvényeken. 

A részletek hamarosan a kluboldalon olvashatóak lesznek, illetve külön körlevélben ismertetjük õket.

Alkatrészrendelés Csehországból – várhatóan közel egy hetet kint töltök Csehországban, többek között meglátogatom az obautodily-t és más boltokat, veteránosokat is. Akinek alkatrészigénye van, kérem jelezze felém a skodaklub96@gmail.com címen, szívesen behozom neki amire szüksége van az áru ára + 10% üzemanyag hozzájárulási költségen.
Rendelés leadási határidõ április 18.

Jó Skodázást kívánok mindenkinek az idei évre is a vezetõség nevében! 

Horváth Krisztián – Kika