2010-06-25

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

 

A sok rozsdakeltõ csapadék után kisütött a nap és berobbant a nyár, ez új körlevelet is jelent, az alábbiakban megpróbáltam összefoglalni a klubos híreket.

 

A klub mûködésével kapcsolatos információk

 Tavaszi lemondásomat követõen senki sem jelentkezett, aki átvenné a klub vezetését, így továbbra is én próbálom ellátni az elnöki feladatokat. Lórencz Péter, azaz „Maybe” több hosszú beszélgetés és az általa és „Kese” által szervezett sikeres gödöllõi találkozó után meghívást kapott az elnökségi munkába, amelyet elfogadott. „Skodálatos” Vidák Dániel továbbra is alelnökként segíti a munkát.
 
„Szisz”, azaz Kuhár Szilvia kipostázta a tagkártyákat – elvileg minden jogosultnak meg kellett kapnia, illetve a sárga jelnek a neve mellett kell szerepelnie. Szisz átvette a Nosztalgia Autó és Motor Klub tagnyilvántartásának az adminisztrációját is, kérlek ezentúl õt keressétek ez ügyben is. Kozák Ágnes próbaideje lejárt, nem állt módunkban meghosszabbítani a munkaviszonyát. Szisz átvette a klubos információs telefont is, száma:70-635-0110

 Június elsejétõl nem alkalmazunk saját klubos üzletkötõt, az AHCB munkatársai kötik a szerzõdéseket és õk tudnak felvilágosítást adni a szerzõdéseket illetõen tel:70-773-1000.

A jármûvek minõsítése továbbra is az én feladatom, az AHCB irodában minden szerdán tartok klubügyeletet 10-17 óráig. Cím: 1155 Budapest, Széchenyi út 11.

 Gyula „szutsg” segítségével új szakmai fórum jelent meg a kluboldalon, VW Grupp néven teret adva az újabb Skodák tulajdonosainak is, akik a túlsúlyban lévõ OHV blokkos szakmai fórumozók között nem igazán találták a helyüket. A régi szakmai fórum neve originalra változott.

 Új együttmûködõ partnerünk a Milcom Hungary a Tom-Tom, Becker és IconX márkák hazai forgalmazója ezentúl minden nagyobb rendezvényünket tárgynyereményekkel szponzorálja, valamint minden kedves „rendes klubtagunk” részére 20%-os vásárlási kedvezményt biztosít a fenti termékek fogyasztói áraiból, illetve az aktuális akciós árakból info: sales@milcom.hu

A jövõben:
Becker termékeket sorsolunk ki a Kakucs ring kupa versenyein a nevezõk között, továbbá év végén azon nézõink között akik a további versenyeken mind ott lesznek és beküldik év végén a belépõjegyként szolgáló nyugtájukat.
IconX termékeket sorsolunk ki hasonló módon az AHCB rallye versenyein
Tom-Tom termékek kerülnek kisorsolásra a Skoda Racing Day-en, illetve a Nemzetközi Skodatalálkozón

Programok (részletesen a kluboldalon a hírek menüpont alatt)

Kérlek titeket segítsetek a Skoda Racing Day reklámozásában internetes fórumokon, weboldalakon, közösségi portálokon, kinyomtatva az oldalüvegen, munkahelyen, ismerõs autósboltokban, rendezvényeken. Ha sokan vagyunk, akkor jó egy találkozó, „ egy személyes hangvételû meghívás sokszor többet jelent, mint egy TV reklám”. Amint elkészül a Nemzetközi találkozó hasonszõrû anyaga körlevélként eljuttatjuk azt is!
Bélyegkép: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_thumb.jpg
Közepes méret: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_plakat.jpg
Nyomtatható (nagy) felbontás: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_nyomtathato.jpg
Köszönjük a segítséget!

-Becker Kakucs-ring Kupa 3. forduló: június 26 – versenykiírás a kluboldalon

- Balatonakali Skoda Klub családi-baráti hétvége: július 2-4 Holiday kemping
      
ÚJ!  TOM-TOM Skoda Racing Day – Kakucs-ring – augusztus 8.
Skoda találkozó igazi versenyhangulatban, olyan programokkal, amelyekkel még nem találkoztatok klubos rendezvényeken:
Kipróbálhatod a pályát szabad autózás keretében, indulhatsz pályaversenyen idõre, a drift versenyen megmutathatod milyen látványosan autózol keresztbe, míg a sprinten 180 méteren hogy gyorsul a géped! A nyugisabbak 1/100-as versenyen és a környéken geo-raliban vetélkedhetnek, a gyerekeket ugráló vár várja, míg apa autóját lemossák sexy autómosás keretében a lányok, akikkel autófotózás is lesz a pályán profi fotóssal, díjazzuk a leghangosabb zenét - kipufogót és a TOP 20 legszebb autót valamint megválasztjuk „miss RS”-t a jelenlévõ hölgyek közül, POZOR a fordítva mûködõ Skoda és a bérSkodák is rád várnak, csakúgy, mint a Palota Automobil által biztosított új Skodák!     
Belépõ: 3000Ft/autó és 1000 Ft/fõ (minden programon való részvételt tartalmaz)

XI. Nemzetközi Skoda Találkozó – Szeged a Tom-Tom támogatásával
Idén Szeged a napfény városa ad helyet a találkozónak augusztus 20-22 között, igazi buli helyszínen a Sziksós fürdõ és kempingben, ahol kulturált környezetben megannyi szórakozás vár ránk a találkozós programokon kívül is számtalan medence, sportpályák, játszóterek, büfék és parkok személyében. A találkozó szervezési munkálatait Szentesi Ferenc - Sztéboy kollégának köszönhetjük, kinek személye garancia a nívós programszervezésre.
Lesz: minõségi geo-rali, szlalom és 1/100, autó szépségverseny, meglepetésprogramok, felvonulás, sok-sok zene, móka és kacagás!
A szegedi találkozóra elkészül és megvásárolható lesz a limitált 100 darabos „Skoda legendák” pólósorozat második darabja az 1994-es rali vb. gyõztes Skoda Favorit 136L gr.A mûvészi grafikájával, melyre elõrendelést mától felveszünk – már csak 79 db-ra, mivel néhányan már az RS megjelenésekor jelezték igényüket a sorozat összes darabjára. Ára: 1500 Ft/db (ha elõrendelsz, nagyobb eséllyel lesz a méretedben!)

Õszi múzeum látogatások:
Köllõ István „Pystike” szervezésében lehetõség nyílik a Skoda Múzeum látogatására, míg a Nosztalgia Autó és Motor Klub tagokkal a stuttgarti Mercedes és Porsche Múzeum látogatására lehet jelentkezni nálam e.-mailben.

Skodás üdvözlettel és megújult lelkesedéssel: Horváth Krisztián – Kika elnök

UI.: Kedves Klubtagok!
Engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg a sok kedves bíztatást személyesen, telefonon, e.mailben amit tõletek kaptam! Igazán jól esett a bíztatás és erõt adott a továbbiakra. Igyekszem élni a felajánlott új  önzetlen segítségekkel is, továbbra is megbecsülve a régi hûséges segítõtársaimat. Azoknak akik nem kedvelnek, illetve elégedetlenek: tudom, hogy voltak, vannak és lesznek hibák a munkámban, csakúgy, mint rossz döntések. Mivel nem jelentkezett senki aki átvette volna a klub vezetését, kérlek fogadjátok el továbbra is a személyemet! A klub nem én vagyok, nem miattam kell szeretni, vagy nem szeretni, hanem a Skoda márka szeretete és azon klubtagok szeretete kössön össze a klubbal titeket, akiket kedveltek.
 Kika