Ablaktörlőintervallumkapcsoló bekötése

Képek

Szóval a bekötési rajz<br />
Szóval a bekötési rajz

Kicsit más nézőszögből. Na ezt a rajzot próbáltam leírni szöveggel :)<br />
Kicsit más nézőszögből. Na ezt a rajzot próbáltam leírni szöveggel :)
 

Na itten van a rajzocska, de egy kis magyarázat hozzá:
Balfelül van az intervallumkapcsoló maga amiből 4 vezeték jön ki és egy négyes csati a végén. A színek oda vanna írva. Balalul a bajuszkapcsoló veztékkötege és jobbalul pedig a vezetékköteg végén lévő 6os csatlakozó, ami csatlakozik egy másik 6os csatihoz ami megy előre a kábelerdőbe.
Na akkor mit hova:
Előszöris a bajuszkapcsolóvezetékkötegéből (a köteg végén lévő csati felé) menő sárga vezetéket el kell vágni. Ezt meghosszabítani mindkét végénél (ami csatiból jön és ami a bajuszkapcsoló felől) és ami bajuszkapcsoló felöl jön azt rákötni az intervallumkapcsoló fekete vezetékére (vagyis a 4es csati azon pontjára ahova a fekete vezeték jön be).
Na most lesz a 6os csatiból kilóg egy maradék sárga vezeték darab amit szépen rá kell kötni az intervallumkapcsoló fehér kábelére (megint nem a kábelre hanem a csatira oda ahova a kábel bejön :P)
Akkor van még 2 pont az intervallumkapcsoló 4es csatiján. A csatin ahova bejön a piros vezeték azt szépen me kell hosszabítani és rákötni a 2es biztire.
És az utolsó vezetéket ami az intervallumkapcsolóból jön ami a kék, azt szépen meghosszabítod és a rákötöd (mármint úgy h plusszba a vezetékre [3as "kereszteződés" lesz]) a bajuszkapcsoló vezetékkötegében lévő piros kábelre.
Na ennyi. Nekem így mükszik és semmi baja és örülök a fejemnek :DD
Na most ez az egyik féle bekötési mód, ha megnézed a kapcsolási rajzot akkor valahogy egyszerűbben is be lehet kötni, mert múltkor Vagaa Robi pikk-pakk bevarázsolta valami hátramentei lámpa vezetéke, meg nem tudom milyen vezeték segítségével :)
Hajrá és sok szerencsét! :) Egyébként tényleg nagyon jó dolog az intervallumkapcsoló :D
Cimkék: