WIKI, E85 üzemanyag, Klubinfo, Skoda történelem, Galéria / Gallery, Bazár / Shop , Tagfotók / User pictures, Időjárás előrejelzés
Énautóm / User cars, Címek, Reklámok és tesztek videói, Skoda Klub fórum,
 

Körlevelek

Vissza
Kedves Márkatársaink!

A Skoda Klub nyári hírlevelét olvashatjátok az alábbi néhány sorban.


Weboldal információk:

Domain név
Mint bizonyára mindenki tudja, az elmúlt év végén ezer forint segítséget kértünk tőletek, gondoltuk összejön a per indításához elegendő százhatvanezer, hogy jogi úton visszaszerezhessük a skodaklub.hu domain nevet. A több, mint kétezer regisztrált tag közül, kevesebb, mint húszan áldoztunk az ügy érdekében, igaz közülünk többen, az összeg többszörösét is betettük a közösbe. Összegyűlt majd negyvenezer forint, amely felhasználásával, a skodaklub.com nevet vásároltuk meg, illetve új tárhelyre költöztünk a kissé megbízhatatlan régiről.
Szeretnénk megköszönni annak a maroknyi embernek, aki hozzájárult a költségekhez, illetve dolgozott az új tárhelyre való átköltözésben!
Valamint csalódásunkat kifejezni azon kluboldalt használók felé, akiknek tele van ingyenes hirdetéseivel a bazár, vagy hozzászólásaikkal a fórum és fülük botját nem mozdították …

Még nagyobb kedvezmény a Sziklai Kft.-nél nick alapján
A Sziklai Kft. –vel történt új megállapodásunk alapján az általuk forgalmazott termékekre 30% árengedményt kapnak akik webáruházukon keresztül vásárolnak.
Július 1.-ig a nick nevek listája bekerül a sziklais rendszerbe és alanyi jogon automatikusan a kedvezményes árat ajánlja ki. Részletek nemsokára a főoldalon.

Biztosítás kötés a kluboldalon keresztül:
Egy bróker céggel történt megállapodás folyományaként hamarosan felkerül az oldalra egy számolóprogram, amely segítségével mindenféle biztosítási módozatban az összes biztosító
kínálatát össze tudjuk hasonlítani és akár megkötni a legjobban megfelelőt kedvezménnyel, a kötelezőtől kezdve a vagyonbiztosításig.


Csökkenő támogatás, növekvő költségek:
A gazdasági recessziót és a szűkülő autópiaci teret legnagyobb együttműködő partnerünk a Skodák Palotája sem kerülhette el, így ez évben kevesebb támogatást tudnak számunkra biztosítani, mint az előző években, de baráti-partneri viszonyunk megmarad, köszönjük ezúton is a kitartást.
A Pixel Művek reprostúdió, amely a tagkártyáinkat, az emléklapokat és a Skoda játékkártyát készítette megszűnik, így várhatóan drágábban tudjuk ezeket beszerezni.
Az első félév mérlegét megvonva a klub veszteségesen működött, mind a május elsejei rendezvény, mind a két Speed Kupa együttes(!) mérlege negatív, ehhez jönnek még az általános járulékos költségek üzemanyag-telefon stb….
Tekintettel a fentiekre, felmerült egy jelképes ötszáz vagy ezer forintos évi tagdíj bevezetése, amely az oldalhasználat mellett a programokon is csökkentett árakat tartalmazna, de a tagok többségének érdektelenségét, illetve kérdezett véleményét figyelembe véve inkább a működés aktivitásának és a költségek csökkentése mellett döntöttünk, amely nyílván kihatással lesz a minőségre is.


Nyári - őszi programok:
A klub főoldalán folyamatosan nyomon követhetitek a klub által szervezett programokat, valamint a klubhoz intézett meghívásokat, így csak rövid felsorolás erejéig említjük az általunk szervezetteket:

Július 3-5
Balatonakali Holiday kemping, Skoda Klub családi-baráti hétvége és fogyasztásverseny

Augusztus 20-23
Pécs - Orfű IX. Nemzetközi Skoda találkozó
(felhívnánk mindenki figyelmét a szállásfoglalásra!)

Speed Proex Kupa időpontok – helyszínek:

Szeptember 5. Kakucs ring
Október ? Kiskunlacháza reptér
November 8 Tököl reptér


Skoda Múzeum túra
Köllő István – pystike - klubtagunk, aki kisebb kirándulást (15 fő) szervezett nemrégiben a helyszínre, utánajárt egy nagyobb volumenű túra költségeinek. Minimum negyven fő és fejenként kb. tízezer forint a feltétele egy csoportos kirándulásnak, amennyiben mutatkozik érdeklődés szívesen vállalkozik a leszervezésre. Elérhetőségei a kluboldalon a telefonkönyvben, de a fórumon is szívesen áll rendelkezésetekre.


Zöld/sárga környezetvédelmi matrica:

Mint ismeretes és a fórumon többször szerepelt, az október-márciusi időszakban egy kormányrendelet értelmében a főváros belső területein belül nem használhatóak a sárga plecsnis autók. Több klubbal beszéltünk, forgalmat számoltunk, az egyik klub Kovács Kázmérral, az Autóklub ügyvédjével is tárgyalt, de kijelenthetjük érdemi elmozdulás nem született. Tekintettel a klub anyagi helyzetére és a tagok általános aktivitására, úgy döntöttünk, nem kívánunk a jövőben a kérdéssel foglalkozni. Amennyiben valaki felvállalja és kidolgozott tervvel áll elő, lehetőségeinkhez mérten támogatjuk.


Elérhetőség:
A klub főoldalán lévő e.-mail és telefonszámokon továbbra is állunk rendelkezésetekre, amennyiben lehetséges, inkább az e.-mailt részesítsétek előnyben. Amennyiben megbeszélésen vagyok, vagy olyan szerelési munkát végzek, amely koncentrációt igényel, vagy tiszta olaj a kezem, kikapcsolom a klubmobilt.A vezetőség nevében üdvözlettel:
Horváth Krisztián - elnökMegoszt
KGFB biztosítás kötés

E-mail:
Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam
Klub Kontakt
Horváth Krisztián (elnök)
Veterán biztosítás
+36-20-950-1976
H-P: 10-19 óráig
info[@]skodaklub[.]com

Vidák Dániel (alelnök)
+36-20-998-0717
találkozók, klubesemények ideje alatt
viddani[@]gmail[.]com

Kuhár Szilvia
klub adminisztrátor
szisz[@]skodaklub[.]com

Bankszámlaszám:
K&H bank
10404247-95267590-01310000
Nosztalgia Autóklub
Horváth Krisztián
-= TAGOK =-
Jelenleg
2174
tagunk van.

Legújabb 5 tagunk:
fuszedli
skoda120művész
rkpeti
Bandras
1ZsozS1
Kattintson ide a
Skoda Lada Párbaj jelentkezési lap letöltéséhez
Kattintson ide a
Skoda Lada Classic jelentkezési lap letöltéséhez.
Utoljára feltöltött kép:
skodagyuri1: Emlék régről, amikor a karbikat ilyen dobozban vettük kettesével...
Utolsó 99 kép


Az oldalt jelenleg
8 vendég és
0 regisztrált tag olvassa.GY.I.K.
Gyakran Ismételt Kérdések
Programok
december
HKSZCSPSZV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
január
HKSZCSPSZV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Chatelj klubtársaiddal IRC csatornán!
IRC kliens beállítások
Szerver: irc.irchat.tv
Port: 6667
Szoba: #Skoda_klub_hungary

LOWBAND
Mobilról vagy Modemmel

 
Privacy policy   

Apache 2.4  PHP 5.3  MySQL 5.6

ipv6 ready  Cloudlinux