WIKI, E85 üzemanyag, Klubinfo, Skoda történelem, Galéria / Gallery, Bazár / Shop , Tagfotók / User pictures, Időjárás előrejelzés
Énautóm / User cars, Címek, Reklámok és tesztek videói, Skoda Klub fórum,
 

Körlevelek

Vissza
Kedves Klubtagok!A sok rozsdakeltő csapadék után kisütött a nap és berobbant a nyár, ez új körlevelet is jelent, az alábbiakban megpróbáltam összefoglalni a klubos híreket.A klub működésével kapcsolatos információk

Tavaszi lemondásomat követően senki sem jelentkezett, aki átvenné a klub vezetését, így továbbra is én próbálom ellátni az elnöki feladatokat. Lórencz Péter, azaz „Maybe” több hosszú beszélgetés és az általa és „Kese” által szervezett sikeres gödöllői találkozó után meghívást kapott az elnökségi munkába, amelyet elfogadott. „Skodálatos” Vidák Dániel továbbra is alelnökként segíti a munkát.

„Szisz”, azaz Kuhár Szilvia kipostázta a tagkártyákat – elvileg minden jogosultnak meg kellett kapnia, illetve a sárga jelnek a neve mellett kell szerepelnie. Szisz átvette a Nosztalgia Autó és Motor Klub tagnyilvántartásának az adminisztrációját is, kérlek ezentúl őt keressétek ez ügyben is. Kozák Ágnes próbaideje lejárt, nem állt módunkban meghosszabbítani a munkaviszonyát. Szisz átvette a klubos információs telefont is, száma:70-635-0110

Június elsejétől nem alkalmazunk saját klubos üzletkötőt, az AHCB munkatársai kötik a szerződéseket és ők tudnak felvilágosítást adni a szerződéseket illetően tel:70-773-1000.

A járművek minősítése továbbra is az én feladatom, az AHCB irodában minden szerdán tartok klubügyeletet 10-17 óráig. Cím: 1155 Budapest, Széchenyi út 11.

Gyula „szutsg” segítségével új szakmai fórum jelent meg a kluboldalon, VW Grupp néven teret adva az újabb Skodák tulajdonosainak is, akik a túlsúlyban lévő OHV blokkos szakmai fórumozók között nem igazán találták a helyüket. A régi szakmai fórum neve originalra változott.

Új együttműködő partnerünk a Milcom Hungary a Tom-Tom, Becker és IconX márkák hazai forgalmazója ezentúl minden nagyobb rendezvényünket tárgynyereményekkel szponzorálja, valamint minden kedves „rendes klubtagunk” részére 20%-os vásárlási kedvezményt biztosít a fenti termékek fogyasztói áraiból, illetve az aktuális akciós árakból info: sales@milcom.hu

A jövőben:
Becker termékeket sorsolunk ki a Kakucs ring kupa versenyein a nevezők között, továbbá év végén azon nézőink között akik a további versenyeken mind ott lesznek és beküldik év végén a belépőjegyként szolgáló nyugtájukat.
IconX termékeket sorsolunk ki hasonló módon az AHCB rallye versenyein
Tom-Tom termékek kerülnek kisorsolásra a Skoda Racing Day-en, illetve a Nemzetközi Skodatalálkozón


Programok (részletesen a kluboldalon a hírek menüpont alatt)

Kérlek titeket segítsetek a Skoda Racing Day reklámozásában internetes fórumokon, weboldalakon, közösségi portálokon, kinyomtatva az oldalüvegen, munkahelyen, ismerős autósboltokban, rendezvényeken. Ha sokan vagyunk, akkor jó egy találkozó, „ egy személyes hangvételű meghívás sokszor többet jelent, mint egy TV reklám”. Amint elkészül a Nemzetközi találkozó hasonszőrű anyaga körlevélként eljuttatjuk azt is!
Bélyegkép: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_thumb.jpg
Közepes méret: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_plakat.jpg
Nyomtatható (nagy) felbontás: http://www.skodaklub.com/hirek/skodaracingday_nyomtathato.jpg
Köszönjük a segítséget!


-Becker Kakucs-ring Kupa 3. forduló: június 26 – versenykiírás a kluboldalon

- Balatonakali Skoda Klub családi-baráti hétvége: július 2-4 Holiday kemping

ÚJ! TOM-TOM Skoda Racing Day – Kakucs-ring – augusztus 8.
Skoda találkozó igazi versenyhangulatban, olyan programokkal, amelyekkel még nem találkoztatok klubos rendezvényeken:
Kipróbálhatod a pályát szabad autózás keretében, indulhatsz pályaversenyen időre, a drift versenyen megmutathatod milyen látványosan autózol keresztbe, míg a sprinten 180 méteren hogy gyorsul a géped! A nyugisabbak 1/100-as versenyen és a környéken geo-raliban vetélkedhetnek, a gyerekeket ugráló vár várja, míg apa autóját lemossák sexy autómosás keretében a lányok, akikkel autófotózás is lesz a pályán profi fotóssal, díjazzuk a leghangosabb zenét - kipufogót és a TOP 20 legszebb autót valamint megválasztjuk „miss RS”-t a jelenlévő hölgyek közül, POZOR a fordítva működő Skoda és a bérSkodák is rád várnak, csakúgy, mint a Palota Automobil által biztosított új Skodák!
Belépő: 3000Ft/autó és 1000 Ft/fő (minden programon való részvételt tartalmaz)

XI. Nemzetközi Skoda Találkozó – Szeged a Tom-Tom támogatásával
Idén Szeged a napfény városa ad helyet a találkozónak augusztus 20-22 között, igazi buli helyszínen a Sziksós fürdő és kempingben, ahol kulturált környezetben megannyi szórakozás vár ránk a találkozós programokon kívül is számtalan medence, sportpályák, játszóterek, büfék és parkok személyében. A találkozó szervezési munkálatait Szentesi Ferenc - Sztéboy kollégának köszönhetjük, kinek személye garancia a nívós programszervezésre.
Lesz: minőségi geo-rali, szlalom és 1/100, autó szépségverseny, meglepetésprogramok, felvonulás, sok-sok zene, móka és kacagás!
A szegedi találkozóra elkészül és megvásárolható lesz a limitált 100 darabos „Skoda legendák” pólósorozat második darabja az 1994-es rali vb. győztes Skoda Favorit 136L gr.A művészi grafikájával, melyre előrendelést mától felveszünk – már csak 79 db-ra, mivel néhányan már az RS megjelenésekor jelezték igényüket a sorozat összes darabjára. Ára: 1500 Ft/db (ha előrendelsz, nagyobb eséllyel lesz a méretedben!)

Őszi múzeum látogatások:
Köllő István „Pystike” szervezésében lehetőség nyílik a Skoda Múzeum látogatására, míg a Nosztalgia Autó és Motor Klub tagokkal a stuttgarti Mercedes és Porsche Múzeum látogatására lehet jelentkezni nálam e.-mailben.

Skodás üdvözlettel és megújult lelkesedéssel: Horváth Krisztián – Kika elnök

UI.: Kedves Klubtagok!
Engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg a sok kedves bíztatást személyesen, telefonon, e.mailben amit tőletek kaptam! Igazán jól esett a bíztatás és erőt adott a továbbiakra. Igyekszem élni a felajánlott új önzetlen segítségekkel is, továbbra is megbecsülve a régi hűséges segítőtársaimat. Azoknak akik nem kedvelnek, illetve elégedetlenek: tudom, hogy voltak, vannak és lesznek hibák a munkámban, csakúgy, mint rossz döntések. Mivel nem jelentkezett senki aki átvette volna a klub vezetését, kérlek fogadjátok el továbbra is a személyemet! A klub nem én vagyok, nem miattam kell szeretni, vagy nem szeretni, hanem a Skoda márka szeretete és azon klubtagok szeretete kössön össze a klubbal titeket, akiket kedveltek.
Kika
Megoszt
KGFB biztosítás kötés

E-mail:
Jelszó:


Elfelejtettem a jelszavam
Klub Kontakt
Horváth Krisztián (elnök)
Veterán biztosítás
+36-20-950-1976
H-P: 10-19 óráig
info[@]skodaklub[.]com

Vidák Dániel (alelnök)
+36-20-998-0717
találkozók, klubesemények ideje alatt
viddani[@]gmail[.]com

Kuhár Szilvia
klub adminisztrátor
szisz[@]skodaklub[.]com

Bankszámlaszám:
K&H bank
10404247-95267590-01310000
Nosztalgia Autóklub
Horváth Krisztián
-= TAGOK =-
Jelenleg
2174
tagunk van.

Legújabb 5 tagunk:
fuszedli
skoda120művész
rkpeti
Bandras
1ZsozS1
Kattintson ide a
Skoda Lada Párbaj jelentkezési lap letöltéséhez
Kattintson ide a
Skoda Lada Classic jelentkezési lap letöltéséhez.
Utoljára feltöltött kép:
skodagyuri1: Emlék régről, amikor a karbikat ilyen dobozban vettük kettesével...
Utolsó 99 kép


Az oldalt jelenleg
8 vendég és
0 regisztrált tag olvassa.GY.I.K.
Gyakran Ismételt Kérdések
Programok
december
HKSZCSPSZV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
január
HKSZCSPSZV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Chatelj klubtársaiddal IRC csatornán!
IRC kliens beállítások
Szerver: irc.irchat.tv
Port: 6667
Szoba: #Skoda_klub_hungary

LOWBAND
Mobilról vagy Modemmel

 
Privacy policy   

Apache 2.4  PHP 5.3  MySQL 5.6

ipv6 ready  Cloudlinux