2014.02.17

Rendestag
Beküldte Kika -

Kedves Klubtagok!
Lassan, de biztosan jön a tavasz, az elsõ napsugarak már rásütnek jármûveinkre, mi is kezdünk…
Közgyûlés
Elõször is szeretnék minden kedves tagot meghívni éves közgyûlésünkre, melyet Lakos Tibi klubtagunk vendégszeretetét élvezve Etyeken, a Lakos borházban tartunk 2014. március elsején – szombaton – 14 órától.
A napirendi pontok és egyéb információk a kluboldalon.
Kluboldal
Lassan, de biztosan haladunk az oldal átalakításával, ezen túl új segítségünk is lesz Bence mellett. Eddigi tárhely és domain név fenntartónkat is újra cseréljük idén, aki kedvezõbb feltételekkel biztosít számunkra szolgáltatásokat.  A fórumok számát leredukáltuk, illetve párhuzamosan a facebook közösségi oldalon is létrehoztunk Skoda Klub (Hungary) néven egy csoportot, mivel sokan közülünk ott állandóan jelen vannak. Mindkét rendszergazdánk jelen lesz a közgyûlésen, ahol az oldal mûködése is téma lesz.
Programterv 2014.
Idei programtervünk teljes egészében felkerült a kluboldalra a fõoldalra, néhány rendezvény teljesen kész stádiumban van, némelyik még pontosításra szorul. Az idõpontok – helyszínek teljesek, néhány rész információra várunk, melyek még február hónapban várhatóak.
Két rendezvényünk megvalósulása is függ a jelentkezõk számától – ezért elõjelentkezést hirdetünk a Skoda –Lada Classic és Skoda –Lada Párbaj programokra.
Tagdíjfizetés
A 2500 Ft-os „rendes” tagdíjak fizetését szerettük volna a megszokottól eltérõen a biztosított tagdíjak befizetési idõszakához igazítani, mint elõzõ levelünkben kértük, de valószínûleg a megszokás miatt most kezdenek el jönni a befizetések – kérjük, aki szeretne 2014-ben is „rendes” tag lenni március elejéig rendezze a tagdíjat, hogy az adminisztrátornak oda tudjuk adni a listát és be tudja állítani az idei jogosultságokat. 
Befizetni a kluboldalon lévõ bankszámlaszámra lehet, kérjük, add meg a nick nevedet is a könnyebb beazonosítás végett! 
                                          Horváth Krisztián - Kika