2013.09.11

Rendestag
Beküldte Kika -

Kedves Klubtagunk!
Az idei évben kicsit korábban kerülnek kiküldésre az õszi levelek, ennek az oka, hogy Major Balázs – „Majorbal” klubtagunk, szeptember 21 – 22. napjára egy jó kis rendezvényt álmodott meg…
Aktuális híreink:
Programok 2013/ 2014 – bõvebben a skodaklub.com fõoldalán
2013. szeptember 21-22. – Skoda Grillparti - Vác-Bencebaráti: city-rali, bográcsozás, karaoke
2013. szeptember 21-22-én újra próbára tehetitek a tudásotok térképolvasásból, majd az élményeket, traumákat együtt feldolgozhatjuk hagymapucolás mellett.
A helyszín: kiindulópont Vác, a célállomás Bernecebaráti, a Börzsöny kapuja.
2014. május elsején Szocialista Jármûipar Gyöngyszemei kiállítás és találkozó – Városliget
2014. tavasz Skoda – Lada Párbaj  Kakucsring
    Újdonság! 2014. tavasz vége – nyár eleje UNIQA SKODA CLASSIC 
Egyik új együttmûködõ partnerünk szponzorálásával a jövõ évben a klasszikus Skodák számára szervezünk új programot tavasz végén - nyár elején. A résztvevõk az utolsó farmotoros generáció tagjaival bezárólag nevezhetnek a programra, eredeti, illetve korhûen átépített jármûvekkel, melyek esztétikai szempontból is megállják a helyüket. 
A program részét képezi 120 km túra feladatokkal, versenypálya használat (nem autógyilkolás), wellness, szállás teljes ellátással. Elõre látható költség 4-6000 Ft/fõ 
2014. július 3-5. Balatonakali Családi hétvége
2014. augusztus Nemzetközi Skoda Találkozó és Racing Day – Gyöngyös - Sástó 
A kecskeméti rendezvényünk nagy sikerén, felbuzdulva az idei szellemben folytatjuk tovább a legnagyobb hazai skodás rendezvény szervezését!   

Tagsági viszonyok – tagdíjfizetés – weboldal – biztosítási információk
Kedvezményes biztosítással rendelkezõ tagjaink részére: a tagdíj mértéke továbbra is 5000 Ft/év. A 2014. évi tagdíjakat kérjük, legkésõbb 2013. október 31.-ig befizetni, kérjük a határidõt betartani! Aki nem rendezi a tagdíját, annak novemberben kezdeményezzük a biztosítónál a kedvezmény megvonását és a szerzõdés felmondását, vagy átdolgozását normál díjasra. A kedvezményes módozat újra kötése sem garantált, mert változások, szigorítások várhatóak a módozatokat illetõen a sok károkozás miatt – ez a meglévõ szerzõdéseket nem érinti.  A Skoda tulajdonosok éves tagdíjából 2500 Ft a Nosztalgia Klub, 2500 Ft a Skoda Klub kasszájába kerül nyilvántartásba és felhasználásra – tehát nem kell két tagdíjat fizetni.
A „rendes tagok” tagdíja sem változott, maradt 2500 Ft/év, az átláthatóbb tagnyilvántartás és költségvetés készítése miatt ennek a fizetési határideje december 31.-re változott.
A tagdíj fizetés módjai:
Kedvezményes biztosítással rendelkezõ tagjaink részére
-    Banki átutalással a 10404247-95267590-01310000 K&H bankszámlára Horváth Krisztián - Nosztalgia Klub névre, közlemény rovatba Nosztalgia Klub tagdíj 2013  - ha van skodaklubos nick neved akkor azt is add meg!
-    A postai levélben érkezõ rózsaszín csekken – a feladó kitöltésével, ha van skodaklubos nick neved, akkor azt is add meg!
-    Személyesen nyugtára a csepeli  Uniqa kirendeltségen minden szerdán 08-17 óráig Horváth Krisztiánnál – cím: 1214 Budapest, Csikó sétány 2/b
„Rendes” tagjaink részére
-    Banki átutalással a 10404247-95267590-01310000 K&H bankszámlára Horváth Krisztián - Nosztalgia Klub névre, közlemény rovatba Skoda Klub tagdíj 2013  - ha van skodaklubos nick neved akkor azt is add meg!
-    Személyesen nyugtára a csepeli  Uniqa kirendeltségen minden szerdán 08-17 óráig Horváth Krisztiánnál – cím: 1214 Budapest, Csikó sétány 2/b

weboldalak:
a nosztalgiaklub.com weboldalon új tartalom készül az õsz folyamán
a skodaklub.com weboldalon tavasz-nyár folyamán sikerült az elfoglalt tárhelyet beszabályozni, nyár végén-õsz elején postázva lettek egyes elmaradt tagkártyák,  beállításra kerültek az aktuális tagsági viszonyok – kis sárga Skoda jel különbözteti meg a fórumban a regisztrált tagoktól a fizetett tagokat. Az õsz folyamán igyekszünk aktualizálni a tagi tartalmakat is, illetve beállítani a jogosultságokat – felmerült egy teljesen új weboldal készítése is. Kérünk mindenkit, ellenõrizze a tagi beállításait, amennyiben probléma volna, jelezze a skodaklub96@gmail címre! 
Biztosítási hírek:
Mindkét weboldalon keresztül októbertõl újra köthetõek a PBA banneren keresztül a normál díjas, elõre egyeztetett feltételekkel a kedvezményes kgfb. biztosítások.
Az Uniqa biztosítóval stratégiai együttmûködést kötöttünk, melynek keretein belül tagjaink számára kedvezményes módozatok kerülnek kidolgozásra, illetve rendezvényeink támogatást élveznek, melyekrõl személyes tájékoztatást kapnak majd tagjaink. Klubirodaként is mûködik szerdánként a csepeli kirendeltség , melynek értelmében a Károli Gáspár utcai iroda nem üzemel tovább.

                                Üdvözlettel:
                                                         Horváth Krisztián – Kika