2012-07-02

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagjaink!

Engedjétek meg, hogy az idei nyár aktualitásairól tájékoztassalak titeket!

Klubélet:
- meghosszabbítottuk domain név és szerver bérletünket az Eagle Comp Kft.-vel

- véglegesítésre került a 2012-es taglista (június 1-ig) nemsokára megkezdõdik az oldal karcsúsítása, aki szeretne rendes tag lenni, még befizetheti a tagdíjat, anélkül, hogy törlésre kerülnének a tagképei és újra kelljen õket tölteni.

- július elsõ hetében postázásra kerülnek a tagkártyák, melyek mûanyag (bankkártya) formátumban készültek és évenként fémszálas érvényesítõ címkével lesznek érvényesek – ismételten kérünk minden kedves tagunkat, aki nem rendelkezik biztosítással, de regisztrált és fizette a 2500 Ft-os Skoda Klub tagdíjat, hogy ellenõrizze tagi adatait a kluboldalon, mert még mindig sok a cím nélküli tag. Aki nem pontos adatokkal rendelkezik, nem fogja megkapni a kártyáját cím elégtelenség miatt.

Nyári programok:

A programokról folyamatosan bõvülõ híreket a weboldalainkon és a hírekben jelzett weboldalakon találhattok, kérünk mindenkit, lehetõsége szerint minél több közösségi oldalon propagálja a találkozókat! Várunk mindenkit sok szeretettel!

Családi - Baráti Hétvége Balatonakali - 2012 július 6-8.

Megszokott fõzõs, sörözõs, fürdõzõs, geo-ralival és felvonulással megspékelt balatoni találkozónkat a megszokott idõpontban a jól bevált helyszínen a Holiday kempingben tartjuk. Több klub is csatlakozik hozzánk.

A kempingrõl bõvebb információkat az alábbi honlapon találhattok:

http://www.balatontourist.hu/index.php?
WG_NODE=WebBTEgysegek&WG_OID=btEf_49cd534&lng=hu

Programok: 
péntek: kötetlen fürdõzés, sportolás, este közös bográcsozás, szalonna - sütés
szombat: 12:00 felvonulás Balatonakali - Tihany - Balatonakali, ebéd szünet, 14:00 Geo-rali tájékozódási túraverseny, 18:00 díjkiosztó 
vasárnap: kötetlen program, könnyes búcsú.

Nemzetközi Skodatalálkozó - 2012 augusztus 18-20. Nyíregyháza

Az idei évben eleget téve a szabolcsi régióba tartozó klubtagjaink meghívásának, a KGST Party rendezvénybe is bekapcsolódva Nyíregyháza lesz a találkozó helyszíne. Szállás és program információk a www.kgstparty.hu weboldalon találhatóak.";"1";"f552be23e4503147627bf7eaf6a456c7"
"26";"1363428554";"2013.03.16";"1363430054";"Kedves Klubtagok!

A téli holt idõszakban sokat dolgoztunk, tanácskoztunk, annak érdekében, hogy megfeleljünk a kor kihívásainak.  Ez a levél kicsit részletesebben szól az aktuális dolgokról, mint a megszokott, mind a weboldalról, tagsági viszonyokról, programokról, alkatrész - rendelésrõl:

skodaklub.com weboldal 
A 2012-es évben a meghatározott változások csak minimálisan kerültek megvalósításra. Idén Chain-Q klubtárssal elõzetesen egyeztetve és megköszönve eddigi segítségét, új, külsõs segítséget veszünk igénybe.  Havi két alkalommal kerül karbantartásra az oldalt az én asszisztenciámmal – kérem, ennek függvényében, engem keresni a továbbiakban az oldallal kapcsolatban, e.mail-en. 
Többen jeleztétek, hogy a regisztráció nem mûködik megfelelõen, ezt márciusban prioritásként kezeljük 
A tagdíjfizetési határidõ – április 15. - lejárta után törlésre kerülnek a csak regisztrált tagok képei, mert indokolatlanul nagy tárhelyet fizetünk azok által elfoglalt tárhelyért, akik nem járulnak hozzá az egyesület, ezáltal az oldal mûködtetéséhez.

Tagsági viszonyok a legutóbbi közgyûlés szerint:
Rendes tagok: akik az éves 2500 Ft tagdíjat megfizetik, használhatják továbbra is az oldal teljes funkcióját, természetesen ide tartoznak a kedvezményes kötelezõ biztosításokkal rendelkezõ skodás tagok is, akik az 5000 Ft éves Nosztalgia Klub tagdíjat befizették – ennek határideje a biztosított tagok számára a múlt év végén volt, február végére dolgoztuk fel a listát. Az õ tagdíjukból 2500 Ft a Skoda Klubhoz került.
A 2500 Ft-os normál tagdíj befizetésének határideje: 2013. április 15.

Regisztrált tagok: áprilistól csak a fõoldalt tekinthetik meg, illetve a szakmai fórumot használhatják, a bazárban havi egy hirdetést helyezhetnek el, de megnyitni nem tudják. A képfeltöltés és az egyéb funkciók pl.: galéria, utolsó 99, kedvezményes partnerek, feltöltött anyagok stb… a továbbiakban nem lesznek elérhetõek számukra, az eddig feltöltött tagi tartalmaik is törlésre kerülnek.

Tagkártya: három tagunk jelezte, hogy 2012-ben nem kapott tagkártyát, ezt most a Nosztalgia Klub-kártyák postázásakor pótoljuk március elsõ hetében.  Új belépõink számára a kártyákat áprilisban postázzuk, a már kártyával rendelkezõ tagjaink számára érvényesítõ címkét küldünk. Kérünk minden kedves tagot, április 10. és 20. között ellenõrizze a neve mellett az arany Skoda jelet, amely megkülönbözteti a regisztrált tagoktól!  
Tagdíj fizetés módja:
Személyesen a klubirodában, vagy átutalással, illetve K&H bankfiókban befizetéssel a
10404247-95267590-01310000 K&H számlára
Ügyeljetek rá, hogy a közlemény rovatban alábbi adataitok szerepeljenek!
Név, nick név, illetve írjátok be, hogy Skoda Klub tagdíj 2013.

Programterv – 2013.:
Tekintettel a jelen helyzetre és a meg növekedett rendezési költségekre a következõ programtervet dolgoztuk ki a tél folyamán, a folyamatosan bõvülõ részleteket a kluboldalon követhetitek figyelemmel:

A Skoda-Lada Párbaj idén tavasszal nem kerül megrendezésre, a csekély tavalyi skodás aktivitás és a magas rendezési költségek miatt. A nemzetközi találkozó vasárnapi Skoda Racing Day része kedvez versenyezni vágyó tagjainknak. 

Április 26-28. Retropartyzánok kiállítás-találkozó az Oldtimer Sokadalom keretein belül 
A Veterán Zsiguli Egyesület fõszervezésében a Csepel Mûvek területén, várunk minden kedves veterán és nosztalgia jármûves tagunkat. Jelentkezési határidõ : március 30. a fõszervezõnél.

Május 1. ,Városliget –A Szocialista Jármûipar Gyöngyszemeinek Tavaszi Seregszemléje
Társ szervezeteinkkel közösen a megszokott programokkal várunk minden kedves tulajdonost, jármû barátot a Közlekedési Múzeum elõtti részen.

Július 5-7. Balatonakali – Családi Nosztalgia Hétvége 
Családias hangulatú, fürdõzõs - fõzõcskés - sörözõs találkozónkat szokásos idõpontban július elsõ hétvégéjén tartjuk a Holiday kempingben, a szokásos programokkal. 

Augusztus 16-19. Kecskemét – Nemzetközi Skoda Találkozó
A tavalyi közös KGST Party utáni visszhangok bebizonyították, hogy az eddigi találkozókkal jó úton jártunk, sok más találkozón ott voltunk megfigyelõként, igyekeztünk tanulni…
Az idei N.S.T. Kecskeméten lesz, a találkozó központja a Szabadidõpark, ahol számtalan szórakozási és játék lehetõség kínálkozik számunkra.
Szállásokat illetõen a Szabadidõpark korlátlan sátrazási lehetõséget kínál, aki egyéb szállást szeretne igénybe venni, kérjük, egyénileg tájékozódjon a lehetõségeket illetõen
Programok: a hagyományos programok mellett sok újdonság is lesz, megújulnak a csapat vetélkedõk, az Éves Közgyûlés is a találkozó keretein belül kerül megtartásra, így többen, aktívabban tudunk a klubos dolgokról dönteni.
A Racing Day teret ad mindenkinek kipróbálnia magát egy épített versenypályán, több verseny számban, transzponderes idõméréssel, európai szintû környezetben egy egész napon át. A pályáról a Youtube csatornán Skoda-Lada Párbaj 2012 05 12 néven több videó is található Garda Miki – Skoda 130 belsõ kamerás felvételeibõl.  

Skodák Palotája együttmûködés
Az idén szorosabban együtt mûködünk a Skodák Palotájával, azaz a Palota Automobil Kft.-vel. Az új autó értékesítésen túl szerviz akciót dolgozunk ki, nyílt típus bemutatókat szervezünk tagjaink részére, illetve egy közös tájékozódási kaland túrát is tervezünk.
Weboldal: skodakpalotaja.hu

Skoda Magazin – skodamagazin.hu
A klubtól függetlenül mûködõ e. magazin a facebook közösségi portálon 2012-be indult, hamarosan saját weboldallal is jelentkezik skodamagazin.hu néven, kiemelten foglalkozik a Skoda Klub életével és márkatörténelemmel is. Tessék lájkolni!

Alkatrész és veterán Skoda gumikéder rendelés Csehországból áprilisban:
Idén Áprilisban elején - közepén lesz a tavaszi kiutazás,  A két megszokott bolt mellett a gumikéder gyártót látogatom meg. A rendeléseket bolt, cikkszám és alkatrész név megjelölése mellett kérem megadni, az alkatrészek honlapon megjelölt árát + 10% üzemanyag hozzájárulást kérek elõre utalni a K&H-s bankszámlára, április 1.-ig. Postázás csak saját felelõsségre, személyes, vagy írásbeli megbízott általi átvétel lehetséges. A behozott alkatrészeket maximum 60 napig tárolom.
A boltok kínálata a következõ weboldalakon érhetõ el:
Obautodily.cz,   autobyznys.cz, 
gumi kédereket és egyéb gumi alkatrészeket a Spartak, Octavia, Octavia Combi, Felicia, 1101, 1200, 1202 STW, 1000MB, S100, 110R, 130RS típusokhoz tudok hozni, katalógust és árlistát s kluboldal fõoldalán találtok március 20.-tól.