2012-04-04

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagjaink!

A tél elmúltával a rendezvény idény egyre közelebb kerül, az idei programterv is lassan kikristályosodik.

Híreink:

Skoda Klub tagsági viszonyok és a skodaklub.com weboldal
A közgyûlési határozatnak megfelelõen megváltoztak a tagi viszonyok. A tagdíjat fizetõ tagok száma nagyjából megkétszerezõdött. A tagi viszonyok beállítása február - március hónapban folyamatosan megtörtént, kérünk mindenkit, aki fizetett, április 15-ig ellenõrizze, be van e állítva a tagsági viszonya, azaz a nick neve mellett tt van e a kis arany színû Skoda jel. Ezentúl az oldal teljes funkciói csak az õ számukra lesznek elérhetõek. Tagdíjat az év folyamán is lehet fizetni. Amennyiben reklamáció volna, kérem, nekem jelezzétek a skodaklub96@gmail.com címen!

A weboldal átalakítása április végén kezdõdik. Természetesen várjuk az építõ kritikát, esetleges ötleteket a kötetlen fórumon Chain-Q kollégával karöltve. Új menüpontként meg fog jelenni az „üvegzseb”, melyre kattintva nyomon követhetõ lesz virtuálisan költségvetésünk alakulása, emellett aktuális statisztikákkal, „szavazógéppel” is készülünk, melyen aktuális kérdésekben a véleményeteket tudjuk szondázni. A tagkártyák megrendelésre kerültek, április hónap végén postai úton kerülnek kiküldésre.

PROGRAMTERV - 2012
A már megszokott, népszerû programokat rendezésére törekszünk az idei év során.

Tavaszi rendezvények:
Május 1. – idén más klubvezetõ kollégáim vették át az ügyintézést – info nincs egyelõre.
Skoda – Lada Párbaj és BBK (Béke Barátság Kupa – egyéb KGST típusokkal kibõvítve) május 12. Kecskemét – Gokart Stadion – részletek a fõoldalon folyamatosan.

Nyári rendezvények
VW Gruppen Party – június 9. - Kakucsring
Családi Hétvége – Balatonakali július 6-8., idén a Veterán Zsiguli Klub is csatlakozik
Nemzetközi Skoda Találkozó – Nyíregyháza, augusztus 18-20.

Egyéb kisebb volumenû programokkal is készülünk, tervben van egy bográcsozás, illetve idén is Gyermek (volt Úttörõ) Vasutazunk.

Felicia Racing Kft. – Skoda Klub Egyesület Együttmûködés
A Felicia Racing Kft. évi 100 000 Ft –tal támogatja a Skoda Klub Egyesület mûködését. A Skoda Klub Egyesület rendes tagsági viszonnyal rendelkezõ tagjainak szerviz és tuning szolgáltatásokból, munkadíj, illetve bontott és új alkatrészek áraiból egyaránt 20% árengedményt biztosít.

Kapcsolat: Felicia Racing Kft.
1215 Károli Gáspár utca 81-83.
T: 06-30-585-9292 – Horváth Krisztián (Kika), 06-30-924-6606 – Zakov József (ZJ)
e-mail: feliciaracing@gmail.com

Alkatrész rendelés Csehországból – április 16-i szállítással
Április 13-14-15-én Csehországban leszünk, pénteken meglátogatjuk az Obautodily és K+K Autocentrum boltokat, míg szombaton Brnoban a veterán börzén járunk. Amennyiben van alkatrész igény, szívesen behozzuk. Az alkatrész árát +10% üzemanyag költség hozzájárulást kérjük a kluboldalon lévõ K&H bankszámlára átutalni, illetve pontosan e-mailben a bolt nevét és a cikkszámot/alkatrész megnevezést elküldeni. Amennyiben veterán alkatrész kellene a börzérõl, szintén kérünk alkatrész listát, illetve megadni az összeget, mennyit szánsz rá és az adott összeget átutalni.

Árfolyam cseh korona/magyar forint: 1 : 12
Szállítás április 16-án, átvétel kizárólag a Felicia Racing Kft. telephelyén! Se nem postázunk, se nem küldözgetünk senkivel!

A boltok weboldalai:
http://www.autobyznys.cz illetve http://www.obautodily.cz

A börze weboldala: 
http://www.motortechna.cz

e-mail: skodaklub96@gmail.com

Bankszámlaszám:
K&H bank
10404247-95267590-01310000

Skodás Üdvözlettel:

Horváth Krisztián - Kika