2011-07-26

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

Rövid idõn belül ez a második klublevél – nem megszokott módon, az aktuális hírek:

 

Nemzetközi Skoda Találkozó – Csillebérc – 2011. augusztus 19-20.

Legutóbbi körlevelünk felhívása folyományaként nem sok dolog történt, azaz sem a szállásfoglalások nem indultak be, sem az elõ regisztrációs díjak nem érkeztek számottevõ mennyiségben – konkrétan 16 fõre érkezett be fejenként 1000 Ft. 
A program mégis meg lesz rendezve, befizetésre került a területbérleti díj, így nem marad el a találkozó. Lyoness kártyáját senki ne hagyja otthon, a kedvezmények igénybevételéhez kelleni fog. 

Személyi változás

Mivel a klubiroda bevételei közel sem nem fedezték Kuhár Szilvia bérezését és a jövõben nem látni esélyt rá, hogy ez megváltozzon, legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk tovább alkalmazni Sziszt eddigi feladat körében. Hangsúlyozni szeretném, hogy sem munka terén, sem emberileg nem találtunk kivetni valót személyében, egyszerûen financiális okokból voltunk kénytelenek meghozni ezt a döntést. A jó viszony a továbbiakban is megmarad, a Skoda Klub taglistájával kapcsolatos adminisztrációt Szisz továbbra is kezeli. A biztosítási ügyintézést viszont nem végzi tovább, így a 30-585-9292 szám sem nála csörög ezután.

Mûködésbéli változások

Klubiroda: 
A klubirodában szeptember 1-ig személyes ügyintézés szünetel, e-mailben állok szíves rendelkezésetekre bármilyen ügyben, az új biztosítások kötése a kluboldalakon keresztül továbbra is zavartalan – a szükséges minõsítéseket elvégzem és felküldöm a biztosító részére.
Szeptembertõl ismét a megszokott ügyfél fogadási rendben én végzem a szerzõdések kötését, majd októbertõl új helyen, Zakov József (zjtuning) mûhelye mellett fog mûködni az iroda Csepelen, természetesen továbbra is a PBA égisze alatt.
 Ez azt is jelenti egyben, hogy én ezen túl szerelõs munkáimat nem a Budafoki úton Patonai Laci barátomnál, hanem a fenti mûhelyben végzem ezen túl.

Programszervezés – klubvezetés
Tavalyi lemondásomat követõen a helyzet, érzésem szerint még rosszabb lett. Úgy érzem, egyre kevésbé tudok megfelelni a kor megváltozott feltételeinek. Gazdaságilag nem tudom finanszírozni a klub mûködését, falakba ütközök a programok szervezésekor, amelyeket nem tudok kellõképpen megoldani, így anyagi és erkölcsi csõdbe is jutottam. Ehhez járulnak még családi problémáink is (Felícia folyamatos betegeskedése, Hajni munkahelyi problémái stb…)
Kiégtem, idegronccsá váltam.

Január 1-el ismét lemondok az elnöki tisztségrõl és velem együtt Vidák Dániel is az alelnöki titulusról. 
A jövõben, szeretném, ha valaki(k) átvállalná(k) az elnöki teendõket, de legalább a klubos programok szervezését, lebonyolítását, az egyesület pénzügyeinek kezelését,  ha nincs rá más mód, az én névleges elnökségem alatt.
Telefonszámok változása

Az eddigi 20-500-6079-es klub mobil helyett Szisz korábbi 30-585-9292-es számán értek el augusztus 1-tõl, minden hétköznap 10-19 óráig.
Kérek mindenkit, hogy elsejéig ne keressetek, csak a legszükségesebb ügyekben, e-mailen.

Megértéseteket megköszönve:
Horváth Krisztián - Kika