2011-07-12

Rendestag
Beküldte Kika

Kedves Klubtagok!

Az alábbi körlevél néhány fontos aktualitást tartalmaz, fõleg a nemzetközi találkozót illetõen.

Nem szoktam személyes dolgokat beleírni a körlevelekbe, de most úgy érzem kivételt kell tennem, szeretném kifejezni a magam és mindannyiunk megdöbbenését és sajnálkozását a Dzsó bácsit és Rapidját ért atrocitást illetõen. Szörnyõ, amikor emberek más ember szeretett és féltett kincsét teszik tönkre barbár módon.

Klubiroda
Július hó folyamán, mind én, mind Szisz szabadságon vagyunk, telefonügyeletet tartunk, sürgõsen esedékes biztosításaitokat online módon is meg tudjátok kötni, amiben segítünk, ha elakadnátok.

Nemzetközi Skoda Találkozó Csillebérc
A találkozó részletes programterve a szállásinformációkkal és költségekkel együtt a honlapunkon megtalálható. Partnerünk tájékoztatása szerint viszonylag csekély szállásfoglalás érkezett eddig, ezért a következõ egyességre jutottunk.
1, felhívjuk a figyelmeteket a szállásfoglalásra –mellyel egyrészt biztosíthatjátok magatok részére, hogy az igényeiteknek megfelelõ szállást tudjátok igénybe venni, másrészt értékes idõt spórolhattok meg a regisztrációnál.
2, a területbérleti díjat elõre kell befizetnünk partnerünk részére a rendezvényt megelõzõen egy hónappal – amennyiben ez nem kerül befizetésre, a rendezvényt nem áll módunkban
megtartani.
3, a szombati közös vacsora egyénileg rendelhetõ a szállás-foglalással együtt, 980 Ft-os áron, a helyszínen nem lesz lehetõség rá.
A fentiekbõl következõen kénytelenek vagyunk elõ-regisztrációs díjat szedni, amely mértékét 1000 Ft-ban állapítottuk meg. Kérjük, aki jönni szándékozik a találkozóra a részvételi díjából levonásra kerülõ 1000 Ft elõ- regisztrációs díjat e hónap 19.-ig fizesse be számlaszámunkra:
K&H bank, 10404247-95267590-01310000, Nosztalgia Autóklub - Horváth Krisztián
A résztvevõk neveinek megjelölésével a közlemény rovatban.
A beérkezõ összegek olvasatában fogjuk meghatározni a résztvevõk hozzávetõleges számát és az egyéb programokra pl. felvonulás biztosítása, jutó összegeket is, amennyiben kevés résztvevıre kell számítanunk, a programok mennyisége és minõsége is ennek függvényében alakul.

Leszögezem, hogy esküvõnk költségei a találkozó költségeitõl külön kerülnek elszámolásra!

Rallycross Ob. és Zóna verseny Kakucson! Skoda dömping várható!
Július 17.-én vasárnap a magyar mezınnyel osztrák és cseh versenyzõk is felveszik a harcot.
Csak a SuperCars mezınyben eddig 14 nevezés érkezett, melyek között a két hazai brutális Fábia is szerepel Kárai Tomi és Révész Tomi vezetésével. A Super 1600-as mezınyben két cseh Fabia fog küzdeni, míg a Super National-ba két Felicia nevezett, jómagam, pedig az új Fabia belsõs motorommal a Magyar Kupában próbálok meg helyt állni.
Várunk mindenkit szeretettel!

Horváth Krisztián