2010-11-08

Rendestag
Beküldte Kika

Tisztelt Klubtagjaink!

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek egyesületünk aktuális híreit!

Közgyûlés:
Minden évben megrendezendõ szokásos közgyûlésünk 2011. év elején válik esedékessé. A pontos idõpontról és helyszínrõl egy külön körlevélben fogunk tájékoztatást küldeni Nektek.

 

Biztosítási hírek, információk – változik az összes kategória (!) – nyereményjáték(!):
Szeptember elsejétõl új partnerünk, az AHCB helyett a pba.hu a Biztosítók Áruháza, hazánk egyik piacvezetõ alkusz cége a gépjármû biztosítások terén, vagyis a Praeventio Biztosítási Alkusz Kft. ( www.pba.hu ), aki próbál némi útmutatással is támogatni Benneteket az alábbi és a linken elérhetõ Tévhitek – Tények, amit  a KGFB-rõl tudni érdemes… címû segédanyaggal ( http://www.pba.hu/pba3.0/kategoriak/tevhitek-es-tenyek ).   

További idei évet érintõ „kényelmi” szolgáltatás, hogy a www.pba.hu portálon túl, egy 0 – 24 órában rendelkezésre álló Call Center is hívható a 06-1-999-00-99-es telefonszámon.

2011. januártól változnak a díjbesorolás kategóriái: nem a hengerûrtartalom, hanem a jármû teljesítménye alapján kerülnek kategorizálásra a jármûvek – így a kedvezményes tarifák is változni fognak.

Ne feledjétek, a kedvezményes biztosításokon kívül a normál kötelezõben is a legjobbat tudjuk számotokra kínálni. November elsejétõl az oldalon található számolóprogrammal kikalkulálhatjátok és megköthetitek saját magatok is jövõ évi kötelezõtöket ( http://skodaklub.com/biztositas ). Szeretnénk kihangsúlyozni ennek a kötési módnak az elõnyét a többi on-line biztosításkötéssel foglalkozó portálhoz képest. Míg a többi portálon, csak addig vagytok ügyfelek, míg megkötitek a szerzõdést, addig a skodaklub.com-on keresztül kötött kötelezõ biztosítások magán a klubon is átfutnak, így teljes jogkörrel rendelkezünk a továbbiakban arra vonatkozólag, hogy bármilyen ügyintézésben részt vegyünk, ezzel is segítve a felmerülõ problémák megoldását. Természetesen a díjak teljesen megegyezõek a többi portálon meghirdetettekkel.

Napokon belül felkerül egy aktuális biztosítási kisokos is, érdemes lesz átböngészni.
Amennyiben segítséget kértek, Kuhár Szilvia – Szisz áll rendelkezésetekre ez ügyben is.

Ha régi klubos szerzõdéssel rendelkeztek, annak biztosítási partnergazdája nem mi vagyunk, csupán a minõsítést és a módozathoz szükséges klubtagságot biztosítjuk számotokra, de nem tudunk magáról a szerzõdésrõl információt kapni és adni, segíteni az ügyintézésében. Ha nálunk újra kötitek a kötelezõt, immár teljes rálátásunk lesz a szerzõdésekre.
 
Az átkötési idõszakra skodás nyereményjátékot hirdetünk november 1-tõl 31-ig:
Az elsõ tíz internetes vagy személyes ügyfelünk, aki új szerzõdést köt, 5000 Ft értékû ajándékcsomagot kap
a fenti idõszakban kötött új szerzõdések (mind online, mind személyes) szerzõdõi között kisorsolásra kerülnek az alábbi nyeremények:
- 2 x teljes 2011-es évad ingyen versenyzés a jövõ évi versenysorozatunkon a bér Skodákkal
- 1x egy OT-s Skoda 1000MB teli tankkal a Balatonakaliban tartott nyári találkozóra
- 1x a historic S100 vezetése a jövõ évi Skoda Racing Day-en
- 1x a „Beja” rallycross 120 LS 2010-es bajnok autó vezetése a jövõ évi Skoda Racing Day-en
- 1x a mogyoróbarna kb. 100 lovas Favorit versenyautó vezetése a jövõ évi Skoda Racing Day-en
- 5 x teljesen ingyenes részvétel moteles elhelyezéssel a jövõ évi Nemzetközi Skodatalálkozón
A sorsolást élõben közvetíti az auto-sport.tv stábja a kluboldalon.

Tagdíjfizetés:
A kedvezményes biztosítással rendelkezõ klubtagjaink számára november 15-ig áll idõ rendelkezésre, hogy 2011. évi tagdíjukat befizessék. A tagdíj mértéke nem változik, marad 5000 Ft/fõ, illetve csak motorosoknak 2500 Ft/fõ. A Mavamsz tagoknak kötelezõ 5000 Ft-os díjat is rajtunk keresztül kell befizetni.
Azon klubtagjaink, akik nem rendelkeznek kedvezményes biztosítással, de az egyesület „rendes tagjai” kívánnak lenni, nem csupán „regisztrált tagok”, 2400 Ft tagdíjat kell befizessenek, november 31.-i határidõvel.
Amennyiben valaki 2010. december 31-ig a http://skodaklub.com/biztositas oldalon található kalkulátor segítségével köti meg normál használatú autójának kötelezõ biztosítását, annak automatikusan jár a rendes tagság a klubra, a hozzá tartozó minden elérhetõ kedvezménnyel és jogosultsággal.
A rendes tagsághoz jár: klubkártya, amellyel kedvezmények vehetõek igénybe, illetve 2x 500 Ft-os bón, amelyet a programokon lehet érvényesíteni, ill. a kluboldal minden szolgáltatása korlátlanul használható. 

Tagdíjfizetés módja:
1.személyesen a klubirodában, nyitvatartási idõben
2.rózsaszín postai csekken a Nosztalgia Autóklub/Horváth Krisztián 10404247-95267590-01310000 számú K&H bankos számlájára.
Kérjük, ügyeljetek a következõkre: a feladó neve és címe legyen kitöltve, a hátsó közlemény rovatba legyen beírva: tagdíj 2011.
3.Bankszámlaszámra való utalással, illetve K&H bankfiókban történõ befizetéssel: a Nosztalgia Autóklub/Horváth Krisztián 10404247-95267590-01310000 számú számlára. Kérjük, ügyeljetek rá, hogy a közleményben legyen feltüntetve a nevetek, címetek (mivel több névazonosságunk is van) és, hogy tagdíj 2011.
 

Elérhetõségeink továbbra is:
Horváth Krisztián (elnök)
06-20-500-6079 (H-P 10-18 óráig)
skodaklub96@gmail.com

Kuhár Szilvia (klub adminisztrátor és biztosítási referens)
SKODAFONE: 06-30/585-92-92
feliciaracing.info@gmail.com

Az irodában, Budapesten, a Lágymányosi híd pesti lábánál lévõ Praktiker áruház mellett található KÉSZ irodaház (Lurdy Házzal szemben) 4.-ik emeletén várjuk ügyfeleinket. Pontos cím: 1095 Budapest, IX. kerület, Mester u. 87. Nyitva tartás: Hétfõ, Szerda fix, Péntek változó 12-19 óra, egyéni idõpontkérés lehetséges.

Adatközlõ lap:
Kérünk Titeket, hogy töltsétek ki és levélben ill. e-mailben juttassátok vissza hozzánk, ezzel is segítve munkánkat, megkönnyítve a legfrissebb információk mihamarabbi továbbítását felétek. Köszönjük!
http://skodaklub.com/hasznos-dokumentumok

Alkatrészrendelés Csehországból:
Többek kérésére meghosszabbítottuk a rendelési határidõt november 15.-ig!
Kérjük addig eljuttatni a rendelési listát (skodaklub96@gmail.com), illetve a megfelelõ összeget – a K&H-s bankszámlánkra - (alkatrészek ára koronában, vagy forintban +10% utazási költség hozzájárulás) az alkatrészeket a www.obautodily.cz weboldalon találjátok.  Az utalásnál itt is figyeljetek a közlemény rovat kitöltésére (név, „alkatrész rendelés”)! Köszönjük!

    Üdvözlettel: 
                     Horváth Krisztián - elnök

Bp., 2010. november 5.