Az oldal használatáról

Rendestag
Beküldte god -

Köszöntök mindenkit az új oldalon!

Az oldal használatával kapcsolatosan pár hasznos információt szeretnék megosztani:

Első bejelentkezés:

Minden olyan regisztráció ami a régi oldalon aktív volt az át lett másolva erre az oldalra. Mivel a régi oldalon elég vegyesen voltak megadva az adatok ezért gyakorlatilag az email címek illetve a választott nick nevek kerültek át, azonban a jelszavakat sajnos nem tudtam átemelni. Ezért mindenkit szeretnék megkérni arra, hogy először kérjen le egy jelszó emlékeztetőt az alábbi link segítségével:

http://beta.skodaklub.com/user/password

Itt meg lehet adni felhasználói nevet/nicket vagy email címet. A rendszer ezt követően fog küldeni egy emailt amelyben lesz egy hivatkozás amire rákattintva egyszeri bejelentkezést biztosít az oldal. A belépést követően mindenki be tud állítani új jelszót (az új jelszó lehet ugyan az mint ami a jelenlegi oldalon van), és ki tudja tölteni az adatait is. Lehetőség született arra, hogy a profilokat össze lehet kötni például Facebook, vagy Twitter, Google+ azonosítókkal, így azzal is be lehet jelentkezni, viszont javaslom, hogy mindenki vegye fel a jelenlegi profiljában az adott azonosítót, és ne regisztráljon újat csak emiatt.

Minden további bejelentkezés:

A régi oldaltól eltérően itt felhasználói név / nicknév segítségével lehet bejelentkezni, így kérek mindenkit hogy ne email címet adjon meg amikor megpróbál belépni az oldalra.

Bazár:

A bazár funkcióit tekintve ugyan úgy működik mint a régi oldalon, bárki tud feladni hírdetést. A jelenleg aktív hirdetéseket az elkövetkező napok során fogom átemelni.

Galéria:

A képgalériába a korábban feltöltött képeket sajnos nem tudtam átemelni, ugyanis azok valahol az idők során elkavarodtak az előző rendszergazdánál. Azonban a régi kategóriák létre lettek hozva, így oda bárki tud feltölteni képeket.

Tudom, hogy ezzel az oldallal sok munka van még, de igyekszem megvalósítani a kéréseket. Ezzel kapcsolatosan minden hozzászólást, kérést a:

help@skodaklub.com

Címre várok

A fórumban lehetőség szerint minél több információt írjatok le az esetleges rendellenes működésről, hibáról.

Üdvözlettel:

Richie

 

Cimkék: