Hírek

Klubos Hírek

Figyelem! Biztosítási változások!

mcmaurer képe [mcmaurer - 2018 november 19.]

Biztosítási partnerünk az Union 2019. január elsejétől beszünteti a kedvezményes biztosítások kötését. Ez azt jelenti, hogy új szerződések nem köthetőek, csak idén év végéig! A már meglévő szerződéseket nem érinti a változás, azok futnak tovább. Minden biztosítási kérdésben keressétek referensünket Ráczkevi Kingát - 20-807-8822

AMTS 2019

mcmaurer képe [mcmaurer - 2018 november 6.]
Esemény dátuma: 2018 nov. 6.

Kedves Tagok!
Várjuk jelentkezéseiteket a 2019-es AMTS-re!
A jövő évben szeretnénk a legnagyobb hazai autó kiállításon szélesebb klubos palettát kiállítani. Az eddigi években a MAVAMSZ tagszervezeteként, mint egyesület csak a Classic pavilonban voltunk jelen, tagjaink külön pályázhattak a többi kategóriában. 2019.-ben önállóan két helyen szeretnénk képviselni magunkat a classic pavilonban négy autót és a tuning kategóriában szintén négy autót tervezünk bemutatni. Ehhez előre el kell küldenünk a pályázó autók képeit, már korábban, mint eddig!
Várjuk tehát a jelentkezéseket – csak komoly szándékkal, a kiállítás előtti „bocs, mégse készült el, bocs, mégse érek rá stb…” mondatokból már elegünk van, mert sokszor kellemetlen helyzetbe kerültünk már ezek miatt!
Classic kategóriába: 25 évesnél idősebb, eredeti – gyárias jellegű autókat tudunk kiállítani, ide tartoznak a historic jelleű versenyautók és átépítések is.
Tuning kategóriába korhatár nélkül, az átépített autókat várjuk mindenféle irányzatban – motor tuning, optikai tuning, rat stb…
A 2019-es AMTS szervezésében Kerékgyártó Péter és Éva Bánvölgyi segítenek, kérjük nekik küldjétek az anyagot! E.mail cím: eva.banvolgyi@gmail.com

Hírek

[Kika - 2018 szeptember 11.]

Kedves Klubtagok!

Végéhez közeledik a 2018-as nyár és a rendezvény szezon, köszönjük a részvételt idei programjainkon!

Eljött a szokásos adminisztratív teendők ideje.

Információ áramlás:

A tendencia folytatódik, háttérbe szorul a klasszikus kommunikáció – weblap, levél – ugyanakkor előtérbe kerül a közösségi média, amennyiben friss híreinkre is kíváncsiak vagy, csatlakozz hozzánk a facebooon!

A klub oldala: https://www.facebook.com/skodaklub.hungary/

A skodaklub.com oldal átdolgozásra kerül, egyszerűbb, jobban áttekinthető statikus oldalt készítünk, mely főleg az eseményeket és biztosítási információkat fogja tartalmazni.

e.mail címünk változatlan: skodaklub96@gmail.com

 

Biztosítási hírek

A biztosítási tevékenység és folyamat idén nem változott, biztosítási referensünk Ráczkevi Kinga klubtagunk, a PBA vezető munkatársa. A biztosítások kötését és az egyéb biztosítási ügyeinket is Ő intézi. Elérhetőségei: telefon: 20/807-8822, e.mail: kinga.raczkevi@pba.hu

A tagdíj igazolások és minősítések kiadása továbbra is a megszokott módon történik, de nem kell külön jelentkezni, mert kötéskor automatikusan értesülök azokról!

Tagdíjfizetés – 2018-as évre

Kedvezményes biztosítással rendelkezők részére: autósoknak: 5000 Ft, motorosoknak: 2500 Ft/év

OT rendszámos biztosított járművekre nincs kötelező tagdíj – 1000 - 2500 Ft közötti összegben támogatói tagdíjat megköszönünk, melyek összegét a Mavamsz részére fizetjük be, a kötelező egyesületi tagdíjba! Aki egyesületünkön keresztül kéri rendes Mavamsz tagságát, annak 5000 Ft Mavamsz tagdíjat kell befizetnie külön rajtunk keresztül.

Tagdíjakat idén, kérjük előbb befizetni, mint az eddig megszokott, kérjük a határidő betartását! Minden évben sok a csúszás, ami sok adminisztrációs problémát jelent számunkra!

A 2018. évi tagdíjakat kérjük, legkésőbb 2017. október 10.-ig befizetni, kérjük a határidőt betartani a zökkenőmentes adminisztráció érdekében!

Aki nem rendezi tagdíját, visszavonjuk minősítését, mely a szerződés felmondásával, vagy normál díjasra átdolgozással jár. A skodás tagdíjakból 2500 Ft a Nosztalgia, 2500 Ft a Skoda Klub kasszájába kerül, tehát nem kell két tagdíjat fizetni.

A tagdíjfizetés módjai:

- Banki átutalással a 10404247-95267590- 01310000 K&H bankszámlára Horváth Krisztián – Nosztalgia Klub névre, közlemény rovatba Nosztalgia Klub tagdíj 2018. és név /rendszám

- A mellékelt rózsaszín csekken, kérjük olvashatóan és pontosan kitölteni a feladó mezőt és helyesen beírni a tagdíj összegét!

- Kérjük, postai csekken címre ne küldjétek a tagdíjat! Kizárólag a számlaszámra! Személyesen sem fogunk tudni találkozni az ősz folyamán, így kérjük, arra se várjatok, hogy „majd összefutunk”.

 

Kellemes őszi autózást, motorozást, majd eredményes téli felkészülést kívánunk a jövő évre!

Budapest, 2018. szeptember 1.

Horváth Krisztián - elnök

Videók

Skoda Rapid Spaceback 1.2 TSI Teszt

Skoda Octavia RS Combi teszt

Loading Video...

2015 Cegléd visszavonulás

Loading Video...

2015 Cegléd felvonulás

Oldalak